Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna bez mleka

Fotogrfa ślubny. Pomóżcie znaleźć. A może kogoś polecacie?

Polecane posty

Gość do DekaRzeka
Głównie najważniejsze są te pytania na forum no bo forum to najbardziej wiarygodne miejsce w internecie. Wszystko w usługach ślubnych sięga dna a przodują w tym fotografowie ślubni.

Gość ewaz83
Ja mogę polecić Ci fotografa z Krakowa ale świadczącego usługi w całym kraju, wejdź na stronę www.adamfotograf.pl

Gość limuzyny_arem
o tak, ON jest najlepszy, polecam

Gość Kasiunia009
Jeżeli chcesz mieć oryginalne i pomysłowe zdjęcia to polecam Retrofokus - http://fotografiaslubna.retrofokus.pl/. Chłopaki mają świetne pomysły, które potrafią naprawdę profesjonalnie uwiecznić na fotografiach :)

ja już tradycyjnie polecę swojego : http://www.dwatak.pl Pan jest nie z dalszych okolic Wawy. Ale to nie problem. Nasze zdjęcia wyszły pięknie. Zresztą dużo ich wrzucił na swoją stronę :) drogo nie jest.

Gość flakoo
Witam mam do odstąpienia wolny termin fajnego fotografa slubnego. Jego prace można zobaczyc na stronie:www.profphoto.pl jesli ktos szuka forografa w terminie 17 sierpień 2013 to proszę o kontakt mailowy chjudy@interia.pl Pozdrawiam.

Gość flakoo
Witam mam do odstąpienia wolny termin fajnego fotografa slubnego. Jego prace można zobaczyc na stronie:www.profphoto.pl jesli ktos szuka forografa w terminie 17 sierpień 2013 to proszę o kontakt mailowy chjudy@interia.pl Pozdrawiam.

Gość ZDYSCYPLINOWANY
koszmarna strona i idiotyczne zdjęcia typu o wejdziemy w sukni ślubnej i w garniturze na skałki będzie kuuuul. TRAGEDIA