Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna bez mleka

Fotogrfa ślubny. Pomóżcie znaleźć. A może kogoś polecacie?

Polecane posty

Szukam fotografa ślubnego, ktry robi zdjęcia podczas przygotowań, błogosławieństwa, ceremonii, wesela, plener. Studyjnego już mam. Najlepiej taki wyluzowany z mnóstwem pomysłów na sesję w plenerze, niedrogi, z Warszawy lub okolic.

Gość no cóż....
Ale śmieszne!!!!. Ja bym nigdy nie zadała takiego głupiego pytania przy takiej ilości stron fotografów. Druga sprawa, że nawet jak poleca mi fotografa moja koleżanka z pracy to też na to polecenie patrzę przez palce a co tu dopiero mówić o poleceniu przez osobę, której nigdy nie widziałam i jej nie znam. ZDAJE SIĘ ZE TO CHYBA JEST REKLAMA Zdjęcia są bardzo, bardzo kiepskie. Widać ze to nowicjusz

Gość zzzmijka
Zdjęcia są nastawione na efekty a nie na uczucia. Wielu głupich na tą sztuczkę się złapie. Czy te zdjęcia są autorstwa tego fotografa czy tez znowu allegro…!!!

no cóż....----------> ciszę si, że poprawiłam ci nastrój. Tak się składa, że masz troche inne podejście, ja zapytałam, bo stwierdziłam, że jest tak duzo ofert w internecie, że za duzo by szukać, nie ma na to czasu. A tak bez szukania, mam kilka NAMIARÓW, OBEJRZAŁAM SOBIE ZDJĘCIA I DZIĘKUJĘ TYM DZIEWCZYNOM, KTÓRE POFATYGOWAŁY SI E, ŻEBY MI ODPISAC.

Pan Zomer działa w interesie już ładnych parę lat i na pewno nowicjuszem nie jest. Absolutnie nie zamierzam go reklamować - niech każdy osądzi sam zdjęcia - mi się bardzo podobają.

Gość ..klon..
Racja, jego zdjęcia to efekciarstwo..... Jego strona nie jest strona wiarygodną

Gość zeto
co za teoria, możesz rozwinać ? ukradł te zdjęcia ? :-)

Gość przemke
Polecam bo sam korzystałem. Młody fotograf z ciekawymi pomysłami, jego pasją jest wideofilmowanie cyfrowe oraz zdjęcia ślubne w plenerze. http://www.fotopawel.pl

Gość Gigaaar
my polecamy Pana Sebastiana Sarnowicza -to sa namiary na jego stronkę, genialne zdjęcia i profesjonalista, tylko zterminami u niego krucho http://fotoss.pl/index2.php

Gość Gocha lip2011
Pan Sarnowicz zdaje się ze nie ma zleceń jeśli w taki głupi sposób się reklamuje. No cóż strona warta obejrzenia dawno takiej mało wiarygodnej nie widziałam. Jeśli p Sarnowicz ma tak dużo zleceń to czemu jego galerie ze zdjęciami są takie wyjątkowo ubogie w zdjęcia i to mocno poprzebierane zdjęcia. Zdjęcia takie byle jakie, najwięcej w nich jest Photoshopa a nie ładnych zdjęć. Tak jak u poprzednich efekciarstwo na które penie wiele dziewczyn z małych miasteczek się złapie.

Gość młoda_zona
Witam podaje stronkę super fotografa, z któego korzystałam nawet jestem na zdjęciach :) www.wedding.waw.pl

Gość Gigaaar
ja jestem jego klientka, masz rację jestem z małego Miasteczka,mi sie podobają zdjęcia Pana Sarnowicza, nasz też są fajne zamawialiśmy go półtora roku przed weselem!!! Gosia rozumiem że mieszkasz w dużym mieście, ale nie musisz nikogo obrażać że mieszka w większym czy mniejszym mieście i na albo na wsi, jeżeli nam się coś podoba to bierzemy i to dla nas pozostaje pamiątka, przepiekna pamiątka

Gość poproszę o maila
Proszę o podanie adresu mailowego, jestem z Warszawy, prześlę ofertę.

Gość lipcowa weselinka
chyba oszaleli z tymi cenami - 3000 zł., za co??? pfff

Gość do dziewychy z dużego miasta
ciekawe co pisze koleżanka powyżej - czy na granicy miasto wieś jest szlaban który dzieli teren i fotograf z miasta dużego nie pracuje nigdy na wsi i odwrotnie... może kilka wieków temu dla wieśniaka (czytaj mieszkańca wsi - bez obraźliwych podtekstów) wyjazd do miasta to było wydarzenie, czasem niektórzy poza swój widnokrąg nie wyjechali - fakt, ale chyba czasy się zmieniły - koleżanka może z DUŻEGO miasta nie zdążyła zauważyć... - a i jej uwaga może dowodzić kompleksów, że być może wśród korzeni rodzinnych jacyś przodkowie z mniejszego miasteczka czy - ba, nawet wsi - się znajdowali... a czy fotograf jest wiarygodny czy nie - znalazłam na forum taki adres z opisem podpowiedzi - jak właściwie oglądać oferty fotografów w internecie - przeczytałam - fajne :-) i z humorem napisane: http://www.fototur.hekko.pl/poradnik.htm#porownanie - polecam i pozdrawiam - koleżanka z MNIEJSZEGO miasteczka

Gość kamilka ka
Ja polecę Pana Marcina Niemczyka nie wiem czy jest z dużego czy małego miasteczka i chyba nie jest to ważne ale mi się zdjęcia podobaja. Jego strona to: www.mniemczyk.pl Moim zdaniem trzeba poogladać zdjęcia wielu fotografów zanim się znajdzie tego właściwego, bo różne są gusta ludzi korzystających z usług fotografów. To co jednemu będzie się podobała niekoniecznie spodoba się komuś innemu.... Kamila.

Gość Fotograf z Krakowa
Jeszcze trochę i fotografowie będą sobie do gardeł skakać. Kończy się wyż demograficzny i wszyscy którzy zainwestowali sprzęt a nie w umiejętności i doświadczenie będą oferować za półdarmo.

Gość Fotograf niedaleko Warszawy
Całkowicie zgadzam się z fotografem z Krakowa. Wyż demograficzny już przeminął a banki nie są już tak chętne na dawanie mieszkaniowych kredytów. Ludzi zajmujących się robieniem zdjęć na ślubach jest wiele razy więcej niż młodych par i każdy z nich uważa się za najlepszego. Szacowany spadek ślubów w stosunku do 2010 r wynosi około 60% a fotografów przybyło o 200% . Ten rok zapewne całkowicie zniszczy rynek usług fotograficznych a fotoziutkowie będą 100 zdjęć sprzedawać za 300 zł.

Gość nie do końca
dzisiaj w każdej branży jest przesyt i duża konkurencja po prostu zostaną tylko najlepsi i na pewno tacy nie będą pracowali za darmo, dzisiaj siedząc i oglądają tv w stróżówce zarabia się 2 tys...

Gość fioletowe irysy
A może p. Jedlińska z Rawy Mazowieckiej? Co prawda to 80 km od stolicy, ale chyba nie byłoby problemu z dojazdem. Tu jej strona: http://www.jedlinska.pl/ My rozważaliśmy, czy nie wybrać właśnie jej, wielu moich znajomych robiło u niej różne sesje, ale miała już zajęty nasz termin, więc ostatecznie wybraliśmy fotografa z Łodzi (czyli 60 km od naszego miasta, więc też w grę wchodziła kwestia dojazdu). Osobiście jestem zadowolona z fotografa z Łodzi, ale to już chyba do Warszawy trochę za daleko, żeby polecać, choć wiem, że robili też sesje na Śląsku.

Gość monis-29
Ja wprawdzie nie wskaże nikogo konkretnego (mój fotograf okazał się...ach szkoda nerwów) do chwili zapłaty byłoznośnie a potem koszmar ale juz po fakcie znalazłam coś takiego: http://swiatwesela.pl/organizacja/fotograf-slubny jest tam opisane kilka temtów - gdybym poczytala przed ślubem.. :)

Gość Rozbawiona do łez.
Jaki był sens podnoszenia tematu z 2008 r. chyba jedyny to własna reklama. Ludzie myślcie co robicie. To nie rok 2008r w którym wszystko tu można było wciskać.

Gość popieramrozbawioną do łez.
To wszystko to tylko głupia reklama. Normalny fotograf mający zlecenia nigdy tutaj nie napisze. Wielu zabrania pisania o nich w takich miejscach jak na kafe. Wybranie fotografa z polecenia na tym forum to 100% gwarantowana wpadka.