Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILENKAWQ

osiagnelam w zyciu wiele i jestem z siebie dumna

Polecane posty

Gość MILENKAWQ
jakby sie dalo to bym wykupila;) ale niestety zycie jest tylko jedno i trzeba w pelni z niego korzystac:)

Gość mkajsashdhadasdadg
a ja wspolczuje twojemu dziecku ze ma taka mamuske zamiast mozgu ma orzeszka..... ciekawe czy dziecko jest takie szczesliwe jak ty!!!!! wiecznie pewnie nie masz dla niej czasu tylko niania i przedszkola super wymazone dziecinstwo ...........a meza niedlugo to znudzi nie bedzie chcial lalki barbie tylko zone a ty nia z pewnoscia nie jestes!!!!!

Gość wysmiewczyni
no jasne ze masz lepiej niz wiekszosc spoleczenstwa ale nie przesadzajmy bo niejest to jakis luksus...kobieto 16 tys. na miesiac na troje ludzi to nie jest znowu jakis wypas, wiem z doswiadczenia. Nie bede pisala ile ja zarabiam ale zapewniam Cie ze jest to zycie na poziomie srednim. Po oplaceniu wszystkich rachunkow ja akurat mieszkam w domu nie mieszkaniu, zadbaniu o swoj wyglad i male przyjemnosci naprawde nie ejst to rewelacj. A na "wypasione" wakacje w egipcie czy turcji to stac przecietnego Kowalskiego, bo porownujac ceny nad baltykiem i tam to bardziej oplaca sie spedzisc urlop tam. Dwa samochody i mieszkanie w warszaie rowniez posiada przecietna rodzina kowalskich. No mozna powiedziec ze pozostaje troche grosza na odlozenie. Jest to wiecej niz dwie pensje srednie krajowe ale coz......nie taka rewelacja znowu. Rodzina z takimi zarobkami i takim standardem uznawaa jest na zachodzie za niezbyt zamozna, u nas coz moze uchodzic za powyzej sredniej:)

Gość hej hej lalala
LALKA BARBIE A TO DOBRE OKREŚLENIE DLA TEJ PANI:D:D:D:D:D:D

Gość jezeli to nie prowokacja
to wcale nie masz tak różowo :o powiedzmy 16 ys miesiecznie razem zbieracie (ale skoro twoj facet ma prywatny gabinet to bardzo marnie, bo inni zbierają po 30 tys.), idzmy dalej- dom w centrum warszawy- dzialka, przy odrobinie szczescia milionów kosztuje, plus dom- niezly kredyt do splacenia, gabinetu tez w prezencie pewnie nie dostał- kolejny kredyt, a jakos nie wspomnialas,ze w totka wygraliscie. 8 tys netto- to wcale nie jest jakis oszalamiający wynik- przeciętny inżynier z kilkuletnim stazem tyle wyciąga, lekarz podobnie. jezeli jedynym twoim osiągnieciem jest wygranie wyborow miss pipidówy 10 lat temu to gratuluję. ale masz racje, bądź z siebie dumna, bo na pewno nikt inny nie jest.

Gość lf3
do kiepskiego lekarza chodzisz-u mmnie botox 1500 zl, a mieszkam na śląsku, w Warszawie powinno być chyba drożej?

Gość rtr
"bieto 16 tys. na miesiac na troje ludzi to nie jest znowu jakis wypas, wiem z doswiadczenia. Nie bede pisala ile ja zarabiam ale zapewniam Cie ze jest to zycie na poziomie srednim." "u nas coz moze uchodzic za powyzej sredniej" kolejna marzycielka :o mozesz sobie z autorka reke podac. dla waszych informacji, srednia krajowa to niecale 3000. Wiec zarabiajac lacznie 6tys. to jest sredia, 3 razy wiecej to na pewno nie jest "sredni poziom".

Gość MILENKAWQ
to fakt nie uznaje sie za bogaczke ,ale powyzej sredniej na pewno ...jestem dumna ze tyle zarabiam ,ze udalo mi sie skonczyc takie trudne studia wychowujac jednoczesnie corke to jest osigniecie...a praca w ktorej sie samorealizuje i duzo zarabiam-czysta przyjemnosc:)

Gość hoooj cie tooo
ja tez sie moge chwalic ze mam 20 lat zdane egzaminy FCE, CAE, jestem 3krotna mistrzynia polski w sporcie walki muay thai, mam 2 prace i 3 na oku, studiuje i zdobywam doświaczenie zawodowe, a jak bede w twoim wieku to juz wogóle....ale po co????????????????:classic_cool: 🖐️

Gość lf3
nie przesadzaj, trudne studia? Skończyłam to samo i wcale nie uważam prawa za trudne studia.

Gość MILENKAWQ
nie odpowiadam na glupie i wscibskie pytania

Pogratulować, że dobrze ułożyło Ci się w życiu i możesz sobie pozwolić na luksusy. Jednakże sądzę, iż nie masz jakiś wybitnych osiągnięć (bez urazy). Rozwijaj się dalej, a być może za rok pochwalisz się na forum jakimś naprawdę godnym podziwu sukcesem :P

Gość magda73LENA
skończyłaś prawo i pracujesz jako akwizytor ? masakra.

Gość berria
Juz sie nie chwal, ze skonczylas trudne studia, bo nie jestes jedyna, zapewniam :o Zreszta, co ci po nich, skoro pracujesz w tak niewdziecznej pracy, jak ph do ktorego biora teraz nawet ludzi ze srednim wyksz. bo nie ma chetnych. Nie mowiac juz, ze na pewno nie placa ci za siedzenie na kafe 💤 idz dziecko i nie prowokuj wiecej

Gość MILENKAWQ
ph a ph jestem kierownikiem regionalnym sprzet komputerowy logitech;)

Gość berria
No tak, to wiele wyjasnia, placa ci za stukanie w klawiature, ktora wyprodukowali 😴

Gość asdasdas
no rewelacja....prawo i przedstawiciel...hehe kierownik... no coz, duzo jest magistrow...z prywatnych dennych szkolek. Duzo jest ludzi po prawie, ktorzy byli zbyt mierni zeby zostac prawnikami. Wspolczuje Tobie, dzieciom, mezowi...zreszta czy ktos widzial prawnika z mozdzkiem zamiast mozgu?

"głupie i wścibskie"??/ piszesz ile zarabiasz, gdzie mieszkasz, ile wydajesz na botox ( botox w tym wieku???), a nie mozesz dodać informacji, jaką płacisz ratę kredytu za dom?? No ja Cię proszę:O

Gość MILENKAWQ
zazdrosc biedaki was bierze hehe

Gość musztarda
W jakiej cenie mi sprzedasz logitecha G7?

Gość musztarda
Czy na takie pytania też nie odpowiadasz? A ta działka, to gdzie? Ogródki działkowe? Altankę masz?

Gość MILENKAWQ
uciekam na kawke bede pozniej sijja baja;)

Gość magda73LENA
prawnik bez aplikacji to jest DUPA Dyplomowany Urzędnik Administracji Państwowej a Ty to już jestes mniej niz dupa bo akwizytor :)

Gość ALE PUSTAKKK
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH poprostu masakra kobieto zmień dilera bo ten ma za mocny TOWAR!:-)

Gość musztarda
Już dawno, ciekawa jestem ile teraz kosztuje. :)

a aplikacji juz nie dała rady:P sorry,ale akurat wiem,co to studia prawnicze. Jesli pracuje jako akwizytor, to chyba skonczyla jakies "podtawy prawa" w Prywatnej Szkole Wacława Fiutkowskiego:P jak mnie takie baby działaja na nerwy

Gość wiesz jak to sie nawyza
No tak, złapalo sie bogatego meza, pozniej maz utrzymywal w czasie studiow, na aplikacje juz sie nie dostala i teraz swiruje :D. Ja mam niecale 20 lat, 10 tys. na koncie, sama place sobie za studia i sorry ale uwazam ze to wieksze osiagniecie niz Twoje :).