Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILENKAWQ

osiagnelam w zyciu wiele i jestem z siebie dumna

Polecane posty

Gość magda73LENA
tak czy tak jesteś pracownikiem najemnym. Tj sukces ?

Gość wysmiewczyni
no tak ludziom sie wydaje ze 16 tys. to sa kosmiczne pieniadze. Moze i sa, ale czlowiek ktory je zarabia ma tez inne wymagania i wchodzac do sklepu nie kupuje produktow aro, jedynka czy tym podobne. Nie sa to tez takie pieniadze ktore pozwlaja na jakis luksus. Owszem na normalne godziwe zycie, ktore powinien miec kazdy z nas pracujac i zarabiajac. Nam sie wydaje ze wakacje za granica to jest luksus, albo samochod tankowany do pelna, prywatne przedszkole, wizyty i kosmetyczki i fryzjera. No nie to nie jest luksus to sa podstawoowy standard zycia naszych zachodnich sasiadow. A do tego opieka medyczna. Kazdy z nas powinien tak zarabiac, ale wiadomo ze nie zarabia. Ja uwazam te wszystkie rzezcy juz za standardowy poziom zycia. Za luksus uwazam zupelnie inne rzeczy. Ale ktos patrzac z boku moze powiedziec ze prowadze luksusowe zycie bo stac mnie na to zeby chodzic do kosmetyczki i fryzjera, jezdzic samochodem tankowanym do pelna. Isc do kina czy teatru dwa razy w tygodniu, kupowac markowe ciuchy i jadac na miescie.....i to jest ten luksus za takie pieniadze. Chodzic prywatnie do lekarza i wyjezdzac na wakacje za granice.

Gość naleczowiankaaa
ej no sory :o ale co wy pierdolicie ze 8 tys na leb to malo ? :o ja sie ucze, mieszkam z mama i bratem i moja mam haruje i nie wyciaga wiecej niz 2 tys:O wiec juz nie badzcie tacy zalosni i tak zazdrosni stwierdzajac ze 16 tysi to malo jak na 3 osoby

Gość dom w centrum Warszawy
z tego co widziałam to w centrum wawki są stare kamienice, ewentualnie wiezowce i biurowce. Mieszkasz w biurowcu? Twój mąz słabo zarabia w prywatnym gabinecie. Nie będę się chwalić, ale to co masz to wcale nie tak dużo..

Gość naleczownianka
jak mozecie pisac ze nie tak duzo:O kurwa co pojebani polacy, zala sie ze wciaz za malo zarabiaja,myslalam ze u nas to taka tragedia ale widze ze wam zawsze bedzie za malo

Gość nikka22
a ty co ruska baba jesteś

Gość naleczowiankaaa
chyba bym wolala:o

Gość nikka22
laska pewnie z jakiejś biedy pochodzi i nagle jej sie poszcześcilo jak slepej kurze ziarno i myśli że pana Boga za nogi złapała.

Gość t3
naleczownianka - mnie tez to wkurza, ale nie ma co brac wszystkich wypowiedzi na powaznie. Zaloze sie, ze wieksza czesc tych osob NIGDY jeszcze nie pracowala, a ma wielkie ambicje i marzenia, ile to oni beda zarabiac, a marzenia te posypia sie, gdy dostana prace za 1000zl.

Gość t3
zreszta, wystarczy zajrzec do tego watku, zeby stwierdzic, czy 16'000zl na miesiac to malo

Gość nikka22
mało by założyć topik w tym celu

Gość nikka22
nie komentuj