Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ta co kocha dupka

dlaczego taki jest??

Polecane posty

Go艣膰 ta co kocha dupka

moj "kumpel"-do kotrego cos czuje....mnie rani,sprawia przykrosc, wkurza mnie,dupek,powinnam go nie nawidziec za to co mi robi.....ale ja i tak o nim mysle...mimo wszytsko....dlaczego tak jest?馃槶jak sobie z tym poradzic........

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sssksksks
Olej dupka i tyle. Swoja droga jak mozna kochac takiego ?????????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
no wlasnie nie wiem[beksa[kumepla tez sie dziwi....ale mnie tak ciegnie do niego...teraz sie poklocilismy bo mu nap.ze sprawil mi przykrosc....zachowal sie nie tak....i oczywiscie cisza a ja glupia i tak patrze co jakis czas w kom z nadziejaBoze ale ja glupia jestem :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
ale ja bym chciala o nim zapomniec....zeby zniknal z mojego zycia raz nazawsze...a on ciagle wraca....馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serdtfyguhjikl
Wg mnie jak bys znalazla sobie jakies ciekawe zajecie to bys zapomniala o tym dupku. Dziewczyno, szanuj sie. On ma na Ciebie wyjebane to ty te偶. Szacunek to podstawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
szanuje sie...dlatego za nim sie latam...i sie wyrozniam bo inne to za nim.....ehhh...co mam zrobic jak bedzie chcial sie pogodzic?kuzwa mam dosc zycia!!!馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Coala - podobno Bi
eeee.....kochasz kumpla.....i zapewne on o tym nie wie. to powiedz mu o tym. jak sie nie zmieni to bedziesz wiedziala ze to true dupek i nie warto zawracac sobie glowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
no dalam mu do zrozumienia ze czuje cos wiecej....i chyba daltego taki jest....bo wie ze zawsze bede....ale chyba macie racje...jesli sie odezwie...to mu nap.wtedy moze jeszcze raz...ze nie potrafie sie z Tona kumplowac bo dobrze wiesz ze nie umiem Cie traktowac jako kolegi itp.i skoncze bo tak to ciagle cos bedzie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Coala - podobno Bi
no niestety to jedyne wyjscie. wiem ze trudno sie odkryc zupelnie ale jak jasno nie powiesz co masz do niego to nigdy nie bedziesz miala pwenosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieprawda...................
nie sko艅czysz...zadzwoni i polecisz do niego...i to nie jeden raz....

Udost臋pnij ten post

Pewnie gdyby nie by艂o 偶adnego uczucia z Twojej strony, to nie odbiera艂aby艣 pewnych rzeczy jako sprawianie przykro艣ci, ba, w og贸le by艣 nie zwraca艂a na nie uwagi. Wiem co艣 o tym, bo sam by艂em na Twoim miejscu kiedy艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
jak mnie rani??hmm a tak ze nie wie czego chce....raz mily slodki a za chwile zimny jak lod....odp.na eski kiedy chce....sam o spotaknie nie zapyta....a jak ja cos wspomnie to chetny ale to on musi wyznaczyc keidy-zazwyczaj jeszcze nie wie kiedy-bo u niego ciezko z czasemale najbardziej mnie zranil na imprezach.....jedna w lipcu druga teraz....przez to sie sie poklocilmys....ywobrazcie sobie...ze mnie widzial....ale traktowal jak powiterze....ja spogladaalm sie na iego.chcialam usmiechnac a on nic....jak by mnie nie znal-bylo mi przykro jak cholera,bo przeciez zawsze mi pisal ze baaardzo mnie lubi itp.a najgorsze jest to ze na iprezie mnie "nie znal" a po imprezie potrfail mi napisac wiadomosic z stylu....ze swietnie sie bawialm czy zawiedzioan jestem itp.po pierwszej imprezie to olalam...nie zrobilam mu wyrzutow ze mnie olal....ale teraz naprawde bylo mi przykro..i mu nap.co mysle.no i sie poklocilismy:-(

Udost臋pnij ten post

\"Pewnie gdyby nie by艂o 偶adnego uczucia z Twojej strony, to nie odbiera艂aby艣 pewnych rzeczy jako sprawianie przykro艣ci\" dok艂adnie o tym samym pomy艣la艂am, pytaj膮c autork臋 o to, w jaki spos贸b j膮 rani. ta co kocha dupka, mo偶e go nie interesujesz w takim sensie, w jakim by艣 chcia艂a, st膮d tez traktuje Ci臋 normlanie, a Ty to odbierasz ze swojego punktu widzenia jak cos, co jest celowo wymierzone w Twoje uczucia. Jesi facet Ci臋 nie chce, to nie b臋dzie uwa偶a艂 na ka偶dy sw贸j ruch - b臋dzie przy Tobie okazywa艂 zainteresowaie innym kobietom, b臋dzie je podrywa艂, nie b臋dzie w stosunku do Ciebie czu艂y, nie b臋dzie interesowa艂 si臋 Twoimi sprawami bardziej, ni偶 sprawami s膮siadki z trzeciego ... Mo偶e to boli, ale niestety to jest naturalne zachwanie w sytuacji, kiedy mu na Tobie nie zale偶y

Udost臋pnij ten post

i dodam jeszcze, 偶e b臋dzie z Tob膮 flirtowa艂 wtedy, kiedy mu si臋 b臋dzie chcia艂o, a kiedy nie b臋dzie mia艂 na to ochoty, odwr贸ci sie na imprezie ty艂kiem i p贸jdzie sobie porz膮dnego drina strzeli膰 z najlepszym kumplem - i nie ma w tym nic z艂ego, bo jestes dla nieo tylko kole偶ank膮 to nie jest lekcewa偶enie, to jest normlane zachowanie faceta, kt贸ry o Ciebie nie zabiega, bo mu nie zalezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
to dlaczego mi pisal ze mu sie podobam??rozumiem ze to sciemna byla...:-( czyli co powinnam teraz zrobic?ja nie umie traktowac go jak kumpla czujac cos do niego...wiec co mam zrobic aby dac mu do zrozumienia ze po porstu nie chce takiej znajomosci!!!!prosze o pomoc.cos mu powiedziec?czy co?

Udost臋pnij ten post

"ja nie umie traktowac go jak kumpla czujac cos do niego..." ale to jest Tw贸j problem, nie jego. Nazywasz goscia dupkiem, oskar偶asz, 偶e Ci臋 rani, robi Ci przykro艣ci, a w sumie to wychodzi na to, 偶e on po prostu zachowuje si臋 normalnie. Ille Ty masz lat??? :) - no i co z tego, 偶e Ci pisa艂, 偶e mu si臋 podobasz? Mo偶e tak jest, ale nic poza tym - To do niczego nie zobowi膮zuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
nawet kolega nie olewal by kolezanki na imprezie....a potem pisal od razu.....艣winia.i tyle.

Udost臋pnij ten post

"nawet kolega nie olewal by kolezanki na imprezie...." olewa艂 czyli co? - bawi艂 si臋 z kim艣 innym, nie rozmawia艂 z Tob膮 godzinami, bo akurat mia艂 klimat na co艣 innego? Za艂o偶e si臋, 偶e wyolbrzymi艂as spraw臋 - samo to, 偶e nie by艂a艣 w jego centrum zainteresowania ju偶 Ci臋 nakr臋ci艂o na to, 偶e to by艂 olew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co kocha dupka
nie-on gral na tej imprezie!!!!i jakos do innych kolezanek potrfail sie usmiechnac czy pozdrowic a mnie nie!!!z nikim nie flirtowal!!!po prostu mnie jako jedyna potraktowal jak powietrze!!!!!!!

Udost臋pnij ten post