Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZIROCZKA21

To nie panstwo ponosi wine za bezrobocie

Polecane posty

Gość ZIROCZKA21

To wina glupich leniwych ludzi, ktorzy stali sie pijawkami spoleczenstwa;. 1000 zl na reke to wcale nie jest malo biorac pod uwage ich brak kwalifikacji

Gość z braku laku
twoja mądrość mnie zachwyca fakt tobie 1000 i koniec ani grosza więcej

hehe jasne:):)ale sie usmialam:)hahahahahahaha 5 lat studiow,dyplom magistra inzyniera,6 miesiecy stazu za 450 zl...teraz na reke 1300zl... W jakim swiecie ty zyjesz???Na pewno nie w POLSCE:)

Gość ZIROCZKA21
A po h..j komus magistry co to nic nie umieją ? Mogli k...a studiowac bardziej praktyczne kierunki, a nie jakieś filozofie czy polonistyki

Dziecko drogie tytuł mgr INŻ. nie dostaje się po polonistyce czy filozofii :o poducz sie troszkę życia i dopiero komentuj :)

Gość ZIROCZKA21
A inżyniery wcale nie lepsze. Nawet doła łopatom nie potrafiom wykopac a tylko siedzom w biurze i pijom kawkie a czlowkie musi cieżko zapierdalać

Skonczyla studia techniczne na politechnice:)dla jasnosci:) Kierunek-Maszyny przemyslu spozywczego:) Ciezkie studia,wiele zapewnien profesorowi doktorow hehe ,ze to super kierunek itp..moze i super ale zarobki do bani.

Gość ZIROCZKA21
I co kurde, pewnie sie nauczyłas jak skompletować garnki do pędzenia bimbru ? :P

Gość ale sie uchacham
ziroczka tobie się chyba jakiś robol postawił i teraz prowokujesz

Kompletowac garnki do pedzenia bimbru umialam juz przed studiami:) Na studiach nauczylam sie miedzy innymi jak pisac programy komputerowe do maszyn :)i roznych urzadzen:)A co ty tak nienawiscia ziejesz:)??? Wyksztalcenie podstawowe i zero perspektym na lepsze jutro czy jak??nie martw sie dla ciebie tez zaswieci slonce:)oby nie slonce peru:)

Eliza widzę że uczyli Cię tego samego co i mnie ;) nie ma jak Politechnika :D

Gość Nowy York New York
CYTAT(jeśli ZIROCZKA wie, co to znaczy, trudne słowo, wiem...):Nawet doła łopatom nie potrafiom wykopac a tylko siedzom w biurze i pijom " tyle błędów w jednym zdaniu?? :D:D:D:D:D Ty za to na pewno nie jesteś po studiach-nie zaimponujesz mi pensjOM nawet 20.000 Euro netto:D:D

Wiii-:) Hehe czasem sie zastanawim..moglam studiowac stosunki miedzynarodowe lub cos w tym stylu..za kilka miesiecy zmieniam prace,ide na studia ZNOWU..hehe sama sie sobie dziwie:)

Gość aqwa
ziroczka może napiszesz coś o swoim wykształceniu,zajmowanym stanowiku, oraz wynagrodzeniu.?

Ja chciałam iść na podyplomówkę w tym roku ale niestety finansowo nie podołałam :( może w przyszłym roku....

Gość pinky_whinky
wow;) fakt niektórym nawet tysiaka bym nie dala...a zwłaszcza panience co takie tematy wymysla;) no to jak humanisci nie inzynierowie nie... to po podstawówce lub po gimnazjum to już dobrze? (ale w sumie gimnazjum to chyba tez juz za wysokie wykształcenie) albo nieeeee ja proponuje przedszkole....tak...i bezrobicia nie bedzie napewno (swoja droga ciekawe czy jeszcze w Polsce istnieja ludzie, którzy wogóle nie chodzili do żadnej szkoły?)

wiii- wiesz ja tez nie narzekam na pelne konto,jednak przyszly pracodawca zaproponowal mi ,ze firma zaplaci za moje studia,wiec chyba sie zdecyduje,sama nie dalabym rady finansowo.

Nie no, w takim wypadku to faktycznie super, tylko zeby Ci potem lojalki nie kazał podpisywać bo to już mniej fajnie będzie....

Gość Właśnie że TYLKO państwo ...
... ponosi winę za bezrobocie. Nikt inny. Ciekawe jak to się stało, że obecnie nawet Botswana ma niższe bezrobocie i wyższy PKB na osobę niż Polska?