Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

Jak tam bylo dzisiaj w szkole dzieciaki?

Polecane posty

Gość zajekurwabiscie
smierdzni..dzieci sie nie myja..;/!!!!!!!!!

Gość Piotruś Ban f pracyy
Czy to prawda że przygłupawe magistry z kropką każą teraz do siebie mówić per "profesorze"? :D

Profesor za 1200 netto :D

To niebywałe :o Oni z ledwością mają magistra a niektórzy nawet nie mają :D Poza tym 1200 netto, to chyba mówi samo za siebie że szacunek się nie należy :classic_cool:

Nauczyciele to ogólnie święte krowy, może i prawda że pracują za marne ochłapy ale i więcej im się po prostu nie należy za taką lipną robote. Jakie oni mają kompetencje, baba po polonistyce może sobie leczyć kompleksy "profesorem" w liceum, bo inaczej by zmywała podłogi w Tesco :D Przed gnojami mogą troche poużywać władzy bo w dorosłym społeczeństwie są robakami które się nie liczą :classic_cool:

Gość kvfvfibigbgib
Piotrus Ban Nie pierdziel mgr po Wyzszej Szkole Zarzadzania I Marketingu wpisowe 500 zl egzamin polegal na tym, ze wszystkich przyjmowali:P:P:P:P:P:P

Piotruś to prawda. a nie jeden nawet koło profesora nie stał. u mnie jest jeden jedyny doktor i to kobieta! reszta same magistry, ale oczywiście, panie profesorze, pani profesor... ciekawe z jakiej okazji :O ja tam, dziś w szkole nie byłam:P

kvfvfibigbgib jesteś nauczycielką? Często dostajesz ubrania z PCK? :D :D

Gość kvfvfibigbgib
Nie, jestem agentem celnym ale mam kilka kolezanek nauczycielek:) Bucu glupi:P ps pewnie nie wiesz kto to agent celny debilu:P

Nie mówiąc już o paniach sekretarkach.. :o Te to dopiero mają talent. Potrafią człowieka zrównać z ziemią, same z kolei siedzą i rozwiązuje krzyżówki. Ostatnio musiałam na wszystkich przerwach biegać i prosić, żeby łaskawie któraś wyciągnęła rękę i podbiła mi legitymacje. Porażka...

Nie kloccie sie kochani. Topik zainspirowany byl naglym wysypem tematow o inwalidach. Swoja droga myslalam, ze w gimnazjum maja wiecej lekcji, a tu prosze, 2ga i wszyscy w domach..;)

Gość dostajeszajby
zgadzam sie..;/ ci nauczyciele z jakiej racji maja dostac podwyżki?śmieszne...podbudowuja swoje ego na kazdej lekcji obrazajac uczniow,gnębiąc ich i ze wszystkiego robic problem.. no żałosne..

Gość gnoimy nauczycieli
:P

Gość ponawiammm
:P