Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralkomat

Jak pozbyć się brzydkiego zapachu?

Polecane posty

Gość pralkomat

Dziewczyny Jak pozbyć się przykrego zapachu wilgoci z pralki??? Staram się ja myć ale mam wrażenie, że ten smrodek jest gdzies w śroku. Macie na to jakieś sposoby? Myślałam, żeby w stawić pranie na pusto z odrobina domestosa... hmmmm

Gość pralkomat
Hej :D Naprawdę nie macie na to żadnych sposobów?

Gość filtr wyczysc

Gość bjjjjjjjjjjjjjjjj
Z domestosem i praniem na pusto dobry pomysl, moze pomoc, po drugie trzymaj pralke zawsze otwarta lub uchylona...

Gość filtr wyczysc
z tym domestosem to bym nie ryzykowała... ale koniecznie wyczyść filtr, pewnie już coś na nim urosło ;)

Gość wyczysc dokladnie
ta gume przy drzwiczkach

czyszczenie gumy przy drzwiczkach, czyszczenie filrta, wyczyszczenie szuflady na proszek + jedno pranko z wybielaczem + częste wietrzenie i bedzie dobrze :)

Gość pralkomat
kurczę - gumę czyszczę, i szufladkę na detergenty też :) nie mogę mieć pralki otwartej bo moje młodsze dziecko upodobało ją sobie i boję się, ze do niej wejdzie :( chciałabym mieć jakiś sposób na zabijanie tego smrodku przynajmniej do momentu jak ona urośnie to może odechce jej się włażenia do pralki :P i będę mogła otwierać drzwiczki

otwieraj na noc jak maleńswto śpi :D moja tez "kocha" pralkę i wietrzę w nocy - wyjścia nie ma :D

Gość pralkomat
w sumie domestos dziala jak wybielacz myslicie, ze można go dodac do prania na pusto???

przejdź się do sklepu - sa teraz takie środki bakteriobójcze w sprayu i wypiskaj praleczkę póxniej upierz coś z wybielaczem - lub jak wolisz z domestosem- ale jakies szmaty - bo raczej to juz nie będzie do użytku i będzie dobrze :D

Gość pralkomat
Dzięki dziewczyny - tak zrobię :) Bo od tego smrodku to nawet mi sie nie chce prania robić a dla dzieciaków tym bardziej :(

A może są zapachy do pralek...:) do zmywarek są. A tak poważnie to naprawde powinnaś "wietrzyć" pralkę.Wiem,że nie zawsze masz mozliwość bo moja córka opanowała juz wchodzenie do niej i tez mam ten problem.

Gość filtr wyczysc
a filtr wyczyscilas?

Gość pralkomat
masz na myśli to takie małe coś :P na dole pralki, które się wykręca i to wygląda jak taki długi korek z siateczki? :)