kukuruku 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 ryzyko ciazy blizniaczej? ma ktos jakies potwierdzone fakty w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 jest większe prawdopodobieństwo bo po odstawieniu organizm szaleje i moze isę uwolnic więcej niź jedno jajo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem podobna Napisano Wrzesień 10, 2008 nie wiem czy bliźniaczej ale na pewno większe możliwości , alby zostać mamą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukuruku 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 czyli jednak:) prosze o wiecej wypowiedzi. moze ktos mial taki przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdassad Napisano Wrzesień 10, 2008 ostatnio czytałam artykuł, że to mit. Amerykańscy naukowcy dowiedli, ze tak nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukuruku 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 asdassad ja tez slyszalam gdzies, ze to jednak tak nie jest, a ciaza mnoga to owszem zdarza sie ale po in vitro, nie po tabsach. natomiast cos w tym pewnie i jest, skoro troche ludzi tak uwaza. dlatego zbieram opinie. moze ktos mial taki przypadek w swoim otoczeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach