Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic co robic

zona chce dziecka, grozi rozwodem, co robic?

Polecane posty

Gość co robic co robic

chce dziecka teraz, ja nie jestem gotowy, ona grozi rozwodem jak sie nie zgodze na dziecko

Gość ta prowokacja juz była

Gość co robic co robic
a czemu stary pryku, mam 25 lat, wiec bez przesady, to nie prowokacja, ja serio nie wiem co robic

po cos sie zenil tluku???? slub jest po to zeby dzieci robic, jak tego nie wiedziales to trzeba bylo sie nie zenic

Gość Piotruś Ban interwencja
Absolutnie nie zgadzaj się na dzieciaka :classic_cool: Może ci się ta kobieta znudzi i znajdziesz sobie nową, a jak jest już dzieciak to uwiązanie

Słuchaj ja już byłem raz żonaty to wiem co mówie, kobiety zawsze chcą szybko dzieciaka robić, żeby cie uwiązać na stałe :classic_cool:

o no moze nawet dostać uniewaznienie ślubu koscielnego jezeli przed deklarowałes ze dzieci chcesz a teraz nie

Brzmi dobrze :D

Gość Oblech
Ucieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaj. Psychopatki grasują :(

Gość co robic co robic
zona ma 23 lata, chce miec z nia dziecki ale nie teraz, przed slubem planowalismy je tak za rok, dwa a nie odrazu...

Gość obudź się chłopie
baba cię będzie szantażować? Co z tego, że chce? Ale Ty nie! Uciekaj od takiej jak najdalej!

Możesz spróbować rozgrywać to na czas, jak jesteś pewien że chcesz z nią być dalej Nie wiem dokładnie jakie są tam u was relacje, czy jesteś w stanie ją wodzić za nos i przesuwać termin :D

Gość taka_jedna01
nie usprawiedliwiaj się, bo znam tą gatkę "za rok" sama ją stosowałam. Minie rok i znów jej powiesz, za rok i tak w kółko, aż ona znajdzie sobie kogoś, kto ją dzieckiem obdaruje. Wstępując w związek małżeński miałeś świadomość, że temat dzieci wypłynie. Rok to dość krótki okres czasu, a parę miesięcy "w tą czy w tą" niewiele chyba zmieni. No chyba, że będziesz dalej stosował taktykę: "może za rok..." A tak poważnie o takich sprawach jak potomstwo rozmawia się przed ślubem a nie po.

O takich sprawa sie nie rozmawia tylko decyduje mężczyzna :classic_cool:

Gość kilovat czyli podatek vat podw
nie zgadzaj się. zrobi se dziecko bo kochanek nie może mieć, odejdzie od ciebie do niego i będzie sępić o kasę na bachora (alimenty) no i becikowym się nie podzieli - to pewne:classic_cool:

Gość taka_jedna01
tak, tak oczywiście Piotruś Ban interwencja bo to mężczyzna decyduje, kiedy ma mu pęknąć gumka lub kiedy tabletka ma nie zadziałać :P