Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigroneta

studia-powtarzanie roku

Polecane posty

Gość tigroneta

Powtarzał ktoś z Was rok na studiach? Jak to wygląda? Składaliście jakieś podanie? Do kogo udaliście się po jakieś info? Bardzo proszę, napiszcie jak najwięcej w tym temacie.

Gość zsds
trzeba zapytac sie sprzataczek na uczelni , one beda wiedzialy - nie slyszalas o dziekanacie ?

Gość tigroneta
no właśnie tu jest problem bo dziekanat jest nieczynny do 19.09 a ja bym chciała wiedzieć coś wcześniej, może mogłabym przynajmniej już zacząć coś załatwiać.

Gość tigroneta
może jednak ktoś powtarzał rok?

Gość tigroneta
podnoszę

Gość tigroneta
jeszcze raz, może jednak ktoś coś wie :)

Gość tigroneta
dzięki, to już coś :)

Gość dfhdhdgh
u mnie na uczelni nei ma powtarzanie roku jest tylko powtarzanie semsstru , płacisz pieniadze i masz warunek , nic przyjemnego, jedna wykłądowczyni nie dlała zaliczenia u mnei na roku mi i kilku moim znajomym i powtórka semstru zal.org :-(

Gość tigroneta
no ale wtedy powtarzasz tylko jeden przedmiot? czy cały semestr? kurde, to może opisze moją sytuacje: w maju wylądowałam w szpitalu, wyszłam dopiero 29.06, no i stwierdziłam, że zaliczę wszystko we wrześniu, ale teraz jestem na rehabilitacji w ośrodku i nie mam jak dojeżdżać na te poprawki, a lekarka powiedziała mi, żeby wybrać te rehabilitacje teraz no i znowu zwolnienie do 10.10 i nie wiem co teraz robić :(

Gość dfhdhdgh
u mnie ejst tak ze jak masz 3 to trzeba było powtarzać te przedmioty oficjalnie nawet jak były zdane, jak 4 i 5 to nie . ale generalnie to kwestia dogadania sie z wykłądowca, ja prawie wieksozsc miałęm zaliczone, mój kolega np chodził tylko na jeden przedmiot a na drugio dla sportu (chiał mieć 5) w twoim przypadku to zastanawił bym sie nad powtórka ( zdrowei wazniejsze) chociqż wiadomo to neiprzyjemne bo trzeba płącić kase, nei weim poczytaj regulamin na kazdej uczelni mzoe być nieco inazcej , najlpeiej idz do dziakna i z nim porozmawiał (na peweno we wrzesniu jest juz do dyspozycji studentów

Gość tigroneta
no chyba muszę tak zrobić, może uda mi się załatwić to w jeden dzień, bo głupio tak będzie jak dorosłej w końcu babie mamusia będzie musiała załatwiać poprawkę , bo ja na zabiegach.

Gość dfhdhdgh
no troche kwas, u mnei dziakan na np okreslone dni godziny do dyspozycji dla studentów. dowiedz sie i złóż jakieś podanie , zapytaj jaka jest mozliwosc , moze da ci jakiś indywidualny tok przez semstr

Gość tigroneta
ooo to też jest dobry pomysł, muszę poczekać do tego 19.09