Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodobramamczas

postawie tarota

Polecane posty

iwonaaaa kArty pokazały ze za duzo rozmyslasz i planujesz za mało działasz wg tego planu pomoc w znalezieniu pracy moga ci kobiety, moze nawet ktos taki jak matka albo moze to ty masz taki rodzaj wykształcenia? przedszkolanka? opiekunka? nauczycielka? na poczatku bedzie ci ciezko się otrzepać jakby z jakiejs niewiary w siebie, karty pokazuja ze praca jest na wyciagniecie reki ale sie boisz i to cie trzyma, nie widze przeszkod pracy w swoim zawodzie nawet wiecej da ci to niebywala satysfacje o ku*wa - niezły nick :) plany ukochany ma dobre, tzn powazne, podobasz mu sie bardzo, chce sie zwiazac na dłuzej mozlwe ze sie oswiadczy za jakis czas ale mozliwe tez ze bedzie chcial zarabiac na wyjezdzie lub hmm cos was na jakis czas "odizoluje" jakby chec zarabiania przysłoniła milosc i bedziecie sie o to klocic nieraz ale on jest ok. musisz mu zaufac i b3dzie dobrze atunia no coz nie bede miła chyba ale sytuacje zawdzieczasz wg kart jakims złym własnym posunieciom, rozrzutnosci czy niedstacznemu wykształceniu??? no nie wiem mozna to interpretowac na kilka sposobow. pojawi sie szansa , skusisz sie na nią, moze to bedzie kredyt lub cos w tym stylu ale znow zaszalejesz i beda problemy ze splata, mozliwe tez wplatanie w to urzednikow, pamietaj o jednym wycioagaj wnioski i naucz sie "umacniac" to co masz Surmaczowa bedziesz miala dziecko jedyna przeszkoda jaka widze jest jakby problem podswiadomy nie wiem czy z dziecinstwa czy w ogole taki "urojony" ze nie bedziesz w stanie zapewnic mu dostatku, dziecko, poczecie wg kart mniej wiecej w ciagu 8 miesiecy a najprawdopodobniej jeszcze w znaku skorpiona czyli pozna jesienia Arkadiusz 31 lat na dzieci niestety poczekacie jeszcze troche a zona hmm nie wiem o co chodzi ale widze wokol niej jakies kobiety "doradczynie" moze coś mącą poza tym jesli idzie o uczucia i nie wiesz co robic to sytuacja pokazana jest jako egzamin i masz walczyc bo oczywiscie wygrasz, jesli zonie na czyms bardzo zalezy tez dopnie swego ale z czasem i niech nie robi nic na pokaz

Gość Koło Ratunkove
Witam, Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Chcę się dowiedzieć czy była sympatia myśli o mnie, czy pamięta, czy odezwie się (względnie - kiedy :) ) i czy mamy szanse na wspólną przyszłość? A może ułożę sobie życie z obecnym partnerem? Dziękuję za odpowiedź. :)

Gość gwiadka z nieba 123
Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? 14.01.62

jesteś boska!!!! teraz jest właśnie na wyjeździe i zarabia :D ale za 2 tygodnie wróci. no no.... masz talent tarocistko ;>

Gość kajunia-89
19-04-1989 chcialabym sie dowiedziec jakie plany,zwiazane ze mna, ma moj partner, oraz jak mi sie poweidzie w zyciu?

Gość malaonala
Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie? tzn jakie on ma zamiary....moja data urodzenia 3.7.1982

Gość karolanaka
czy uda mi sie znaleśc jakas ciekawa prace po studiach i co mnie czeka w zyciu uczuciowym 02.10.1985 agnieszka

Gość patyyyyyyyyy86666666
patrcja i sasza 06.03.86 i 13.04.66 jak sie ulozy nasze zycie uczuciowe ? kiedy dzieci ? jak nasze zycie zawodowe?

luxik, to teraz mam kolejne: czy doszło kiedykolwiek do zdrady ze strony mojego partnera w naszym związku ? i kiedy wyjdę za mąż ?

Gość patyyyyyyyyy86666666
dajcie innym szanse a nie ciagle te same osoby

Gość DEEEEEEE
1.09.70 kiedy i czy uda mi sie znalezc prace, ktora bedzie mnie satysfakcjonowac?

Gość DEBERKAA
witam. czy będę z nim szczęśliwa? jak potoczy się ten związek? ślub? dziecko? 13.01.85

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
04.04.1985 kasia jak widzisz moja przyszlosc w obecnym zwiazku?

Gość mikita
witam , ja też chcę 13.08.1973, co m mnie jeszcze czeka

Gość Doraaaa
ja 01.09.70. on 17.10.75 czy ten zwiazek ma szanse i czy przede wszystkim on ja naprawde kocha?

Gość DEBERKAA
witam. czy będę z nim szczęśliwa? jak potoczy się ten związek? ślub? dziecko? 13.01.85 Kasia, on 11.07.83

Gość Miss Hope
zyje za granica, nie moge wrocic do PL. kiedy i czy w ogole znajde swoj kat tylko dla mnie i mojego mezczyzny? 1.09.70

Gość iwonaaaa
dziękuję za wróżbę.

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
a kiedy wrocisz?

Gość Proszę nie pozostawiaj bez odp
Napisz prosze czy jest szansa na powrót męzżczyzny o ktorym wciąż nie potrafię zapomnieć ...czy widzisz jakaś przyszlośc z człowiekiem ,z ktorym jestem teraz..a moze ktos zupelnei inny mi jest pisany? 24.05.1984

Gość poooooo lllllll
chu­j

25.07.1987 jak sie potoczy związek z facetem z którym się spotykam, czy to będzie coś na dluszżą metę????? czy się rozpadnie??