Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodobramamczas

postawie tarota

Polecane posty

pozwolę się nie zgodzić z Tobą tarocistko - pracuje w jednej firmie już baardzo długo -nie jestem rozrzutna bo i z czego? :) - żadnych zadłużeń nie posiadam, a do przyszłych skora nie jestem :D - wykształcenie uzupełniłam może inaczej zadam pytanie..jeśli masz chęć wyjaśnienia Twoich słów:... \"no nie wiem mozna to interpretowac na kilka sposobow\" czy mój pomysł na biznes przyniesie korzyści finansowe, czy raczej powinnam pozostać w tej pracy i czekać na lepszą okazję?

Gość madzia062
ja też chcę!!!!!!! urodziłam się : 05.05.1988 czy chłopak z którym teraz się spotykam jest dla mnie odpowiedni? czy ma poważne zamiary ? jak się rozwiążą moje kłopoty finansowe? czy uda mi się szybko znaleśc pracę?

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
ciekawe o ktorej tarocistka wroci ?

Gość madzia062
mam nadzieję że szybko

Gość madzia23kkk
nodobramamczas ale kilka osob bylo jeszcze wczesniej na stronie 2 (wii,kalunia89 ,madzia23 czyli ja,devilangel,nmcckksshk wiec zacznij od nich a nie od kola ratunkowego

Gość Nie zrozumialas zasad
jakie okreslila wrozka

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
zadajemy tylko 1 pytanie

Gość justynaaaaaasdsfd
justyna 14.02.1992 czy on mnie zdradza? czy mnie kocha? wszystko na temat zwiazku naszego czy sie rozpadnie zaniedlugo?

25.07.1987 jak sie potoczy związek z facetem z którym się spotykam, czy to będzie coś na dluszżą metę????? teraz jest juz jedno pytanie :P

04.11.1085 jak tam stoje z kasa i z praca w kartach( obecnie bezrobotna jestem) a no i jak tam z serduchem, jakiś ksiąze zawładnie mym seruchem? :p

Gość mikta
jeszcze nic??buuuu(:

Gość kajunia-89
cos dlugo jej nie ma,...

Gość CandyWomenXD
13.091985 Kiedy zajdę w ciążę???Proszę o szybką odp :)

Gość lalalalmamamalalala
czy bedziemy szczesliwi?kiedy pierwsze dziecko i jaka plec? czy znajdziemy prace? 31.12.88

Gość smerfetkaaaaaaaaa
wrozko czekamy ! :)

Gość strachynalachy
co dalej z moim malzenstwem? dogadamy sie? widzisz jakas kobiete kolo mojego meza? ja 23.06.84 maz 25.12.78

Gość kajunia-89
chyba nas olala///

Gość iw56656
09.07.1988 Czy moje życie się w końcu ułoży, czy kiedyś wogóle będę szczęśliwa? Ten rok jest straszny: - ukradli nam samochód-styczeń -moja mama nagle umarła-marzec -zachorowałam na strasznie męczącą chorobę, nerwice depresyjno lękową-marzec -ogólnie same kłopoty: finansowe,rodzinne. Nie daje rady, każdy dzień mnie coraz bardziej załamuje...

Gość Gdzie jestes wrózko

ja 11.19.1981, on 29.06.1982, czy wszystko sie poukładap o naszej myśli, czy bedziemy dalej zyc w zgodzi no i czy nasza rodzinka sie jeszcze powiekszy jesli tak to kiedy . Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Gość plus que parfait...
co ja mam myslec o tym: ja 31.08.1986. on 26.12.1985

04.11.1985 co powinnam zrobic, zeby moje zycie miało lepsza jakość? mam juz dość wszytskiego, czuje, ze mi wsyztstko przelatuje przez palce, nic tam pozytywnego w kartach o mnie nie ma?? nic a nic???

Dzien dobry !!!!! PYTANIA Długo mam czekac na poznanie 2 polowy ??wyjde za maz ? maz bedzie obcokrajowcem czy polakiem ????? moja liczba w numerologii to 1 czekam na odpowiedz i pozdrawiam :-)

Dzien dobry !!!!! PYTANIA wyjde za maz ? maz bedzie obcokrajowcem czy polakiem ????? czy moge liczyc na M. czy pomoze mi w obecnej sytuacji ????????????????????? moja liczba w numerologii to 1 czekam na odpowiedz i pozdrawiam :-)

Gość wróżko masz już czas
? :)