Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagadam wam

Postanowiłam dorosnać

Polecane posty

Gość dfssdfdsfsdf
haha

zapowiedź przemiany w Twojej bytnosci na kafe.i wzyciu chyba też?/ ale już Twoja nowa stopka mówi zupłnie cos innego :o JUż nie robisz bizuterii?

Gość saasd
"od dzis bedę powazna i bez humoru" wiec nie musisz duzo zmieniac bo przedtem tez bylas bez humoru ale jeszcze dodatkowo zalosna

Azaliż do mnie zacna Pani Cenzor nie odezwała się nigdy osobiście :( A do takiej... no... TAK! :O

Gość saasd
Uspokoj sie gowniaro , przeciez wiem ze masz 12 lat

Gość saasd
Nie mam zamiaru , na razie mam zamiar pobawic sie na smietniku czyli kolejnym nic nie wnoszacym topicu zalozonym przez Ciebie skoncentrowanym na pisaniu o swojej osobie , zakladasz co 5 minut kolejny glupi topic , pytanie po co ????- czy brakuje ci uwagi mamy , taty , chcesz sie dowartosciowac bo w realu nie masz wlasnego zycia i jestes nikim- pytam z ciekawosci , byli tutaj ludzie ktorzy odeszli lata temu i sa pamietani ale oni nie zapewnili sobie tego zakladaniem tysiaca durnych topicow , to nie wystarczy

Gość dokładnie tylko
juz na poprawienie wizerunku jest trochę za poźno bo ja ją uwazam już za niezbyt rozgarniętą delikatnie mówiąc oczywiście

dotkneliscie meritum sprawy, jestem biedym pokrzywdzonym przez los dzieckiem. nie chce byc zapamietana, chce was wkurwic :P

Gość musztarda
Musiało Ci w przeszłości coś spaść na główkę albo z wózka wypadłaś na bank. Zapytaj Mamy, Taty, Babci, Dziadka.

Gość saasd
Nikogo nie wkurwiasz , musisz sobie uswiadomic ze malo kto juz Cie czyta , kilka wpisow na topicu jaki zakladasz , zaraz nikt tam nie wchodzi i on "umiera" , sama to chyba juz zauwazylas

Gość musztarda
Spadłaś to Ty, podejrzewam nawet, że z wysoka. Gdybym powiedziała, że z Księżyca, to byłby komplement. :)

nie, nie zauwazylam. po co na niego wchodzisz, czytasz go i probujesz powiedziec cos bystrego. zaprzeczasz wlasnym slowom. troche spójności w mowieniu i działaniu :) pomarańczko

Gość saasd
Nie zaprzeczam niczemu , jakby nie ja to juz by dawno spadl na dol a potem w czeluscie kafeterii , chcialem Ci tylko pewne rzeczy uswiadomic ale to jest bez sensu , zyj dalej w przeswiadczeniu swojej slawy i wielkosci 🖐️

jestem sławna cieciu :P a tak powaznie to mam w nosie wasze zdanie, gdyby bylo inaczej juz dawno ucieklabym zaplakana z cafe a tak siedze i dotrzymuje wam towarzystwa :) buziaki 👄