Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiki777

Do studentów- JAK WYGLĄDA SEMINARIUM?

Polecane posty

Jak wygłąda seminarium magisterskie? Jak normalny wykład?? Co sie na nim robi? JAk wyglada sprawa tematu pracy--wybiera sie samemu czy prowadzacy daje?

Gość studentka_studentka
zatem... seminarium to zajęcia z promotorem. temat wybiera się samemu lub wraz z promotorem - jak wolisz:) co się robi na nich? rozmawia o pracy:) jaka metoda lub technika badawcza będzie lepsza do twojego tematu. ogólnie rzecz biorąc taka jakby pogadanka z promoteorem o pracy, dzielicie się swoimi pomysłami itd. nic strasznego:P

Gość maybellineeee
Na poczatku to będzie normalny wykład- co powinna zawierać praca, jakie rozdziały, jakie wymagania, jak ma wyglądać na stronie itp. Później, jak już będziesz mieć temat to będą bardziej konsultacje- bardziej do Ciebie dostosowane i do innych też... A i tak wiele zalezy od promotora...

Gość /////
seminarium to spotkanie z promotorem, na którym promotor udziela studentom wskazówek jak poprawnie napisać pracę, co ma być zawarte w pracy jak ma ta praca wyglądać itp. Co do tematu pracy to wszystko zależy od promotora jedni pozwalają wybrać temat studentom inni narzucają własne tematy

a jak wyglada sprawa zaangazowania studenta?? tzn jakies wystapienia, dyskusje?

Gość serio tak wyglada
u Was seminarium?? O_O U nas seminarium magisterskie to gloszenie przez wszystkich tez swojej pracy, metodyki, wynikow jak juz jakies sa itp... Taka prezentacja pracy przed wszystkimi :) Nienawidzilam tego :O

u mnie promotor mowil co ma byc w pracy, jakie metody badawcze itd. pozniej kazdy mial sobie wybrac temat i powiedziec co chce w pracy ujac. a on mowil co mozna dodac, a co wywalic. ogolnie luzik byl na poczatku...nie wiem jak bedzie teraz:P

Gość gość
ja mam natomiast pytanie jak wygląda seminarium na studiach technicznych, na 7 sem. inżynierki? bo na licencjacie z tego,co słyszałam są jakieś wystąpienia- czy na s. technicznych też tak jest?

Gość gościowa
tak, wystapienia publiczne, kazdy przygotowuje temat i jedna osoba na jednym seminarium wyglasza referat... koszmar, nienaiwdzilam tego.

Gość goooglik
Te seminaria to głupota.

Gość gość
Czy jest jakies zaliczenie z seminarium?