Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna . . .

Rezygnazja ze studiow ... co i jak ?

Polecane posty

Gość taka jedna . . .

Witam! chce zrezygnowac ze studiow - I rok :) Co mam teraz zrobic ? Wybrac sie do dziekanatu i poprosic o papiery czy pisac do dziekana podanie i dopiero po jego decyzji ... wydadza mi papiery ?

Gość taka jedna . . .

Gość musisz wypełnić obiegówkę
biblioteczną (biblioteki podbiją Ci się, że nie masz ich książek), bez tego nie wydadzą Ci papierów. Przynosisz obiegówkę, oddajesz legitymację, odbierasz papiery i finito - koniec studiów. :) Ja rzucałam polonistykę po pierwszym roku (te studia to był WIELKI błąd :O ) . Skończyłam psychologię i jest dobrze, już pracuję :)

Gość taka jedna . . .
dziekuje za info :) Jutro odniose ksiazki do biblioteki :P bo mam jeden atlas z anatomii. a czy bede musiala zdac legitymacje i indeks ?

Legitymację tak, koniec jazdy ze zniżką ;) Indeksu nie zdawałam, do dziś leży w szufladzie. A dlaczego rezygnujesz?

Atlas anatomii? Czy to medycyna? Czemu rzucasz?

Gość taka jedna . . .
Nie pielegniarstwo. Niestety nie mam powolania do tego zawodu ;/ myslalam ze mam ale praktyki skutecznie mnie zniechecily ;/

Gość taka jedna . . .
O kurcze to sie jeszcze wstrzymam z oddaniem tych ksiazek i legitymacji :P bo mam w planach jeszcze podroz pociagiem i caly czas korzystam ze znizkowego biletu autobusowego :D

Ja też długo nie odbierałam papierów i jeździłam sobie na legitymację, choć już na zajęcia nie chodziłam (podjęłam decyzję, że rzucam pieruństwo z dnia na dzień, po prostu na któreś zajęcia już nie poszłam i nigdy nie żałowałam). :P Powodzenia w poszukiwaniu swojego powołania ;)