Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lori 21

Zawod - PROSTYTUTKA

Polecane posty

Go艣膰 upppppppppp
PURPUROWA CZY BYWASZ TU CZASEM?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olllllllaaa
Fajna sprawa - pieniadze sa, nikt mnie do niczego nie zmusza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frrfefr
By艂em 5 razy u prostytutki. 4 razy w mieszkaniu i raz u ulicznicy samochodem. Kr贸tko m贸wi膮c - prostytutki to nie s膮 na og贸艂 uczciwe osoby. 艢ciemniaj膮 i kombinuj膮 a偶 mi艂o. W dodatku wi臋kszo艣膰 z nich zachowuje si臋 bardzo niemi艂o, co w stosunku do mnie - klienta - jest dla mnie karygodne. Kombinuj膮 z op艂atami, np. "dawaj kas臋 i id藕 pod prysznic". Oczywi艣cie od momentu dania kasy czas "leci". Potem ona jeszcze musi si臋 oczywi艣cie rozebra膰 (bo nie mo偶e przecie偶 w tym czasie co ja bior臋 prysznic) i ju偶 10 lub 15 minutek "z g艂owy". A to jest kasa wi臋c wiadomo po co to jest tak kombinowane. A ja si臋 pytam, za co ja p艂ac臋? Za bzykanie czy za czekanie a偶 ona si臋 rozbierze? Je艣li przychodz臋 dopiero co umyty i pachn膮cy to po co mi bra膰 prysznic? 呕eby wi臋cej zap艂aci膰, tak? W dodatku na znanych portalach z anonsami prostytutek cz臋sto spotyka艂em si臋 z sytuacj膮, 偶e na zdj臋ciu by艂a bardzo atrakcyjna kobieta a po przybyciu na miejsce mimo zapewnie艅 偶e "to ta sama co na zdj臋ciu" okazywa艂o si臋 偶e jest to inna dziewczyna, mniej atrakcyjna i w dodatku wys艂uchiwa艂em t艂umacze艅 typu "musia艂a pilnie wyjecha膰, nie wiadomo kiedy wr贸ci". A mo偶e w og贸le nie wr贸ci bo ju偶 tam nie pracuje albo w og贸le nigdy tam nie pracowa艂a tylko robi艂a za modelk臋 do zdj臋膰? Drogie panie prostytutki przyjmuj膮ce w domach, o艣wiadczam, 偶e od dzi艣 rezygnuje z waszych "us艂ug" kt贸re 艣mierdz膮 mi tak膮 艣ciem膮 jakiej 艣wiat nie widzia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂a przesz艂o艣膰
Ja pracowa艂am jak prostytutka przez 10 lat. Ktos zapyta czemu to robi艂am, odpowied藕 jest prosta dla pieni臋dzy. Samotna matka wychowuj膮ca 2 dzieci, dom, op艂aty. Z pensji, kt贸r膮 mi oferowali pracodawcy 1000 z艂 , czy da艂oby si臋 wy偶y膰? Moje zycie by艂o jednym wielkim zlepkiem z艂ych zdarze艅, przychodzili r贸偶ni klienci, robi艂am to juz mechanicznie.Cz艂owiek decyduj膮c si臋 na prac臋 w sponsoringu gubi wszystkie warto艣ci i nic go nie cieszy, nawet brakuje marze艅, jest si臋 po porostu warzywem. Ja mia艂am szcz臋艣cie, pozna艂am tego jedynego, by艂 to m贸j klient. Przychodzil bardzo rzadko, zawsz elegencki, szarmancki. Po jakim艣 czasie dzwoni艂, pisa艂 sms, 偶e si臋 zakocha艂. Ja nie reagowa艂am, po prostu my艣la艂am, 偶e robi to celowo, 偶eby miec dobry seks, dobr膮 zabaw臋. Ale on do tego stopnia si臋 staral 偶e przychodzi艂 z kwiatkami, rozweselal mnie, pisal smsy na kt贸re nie odpiswyalam, ja nie dawalam poznac, trakotowalam go zawsze jak klienta, choc cholernie mi na nim zalezalo. By艂o mi tak smutno bez niego.. Pewnego dnia postanowilam spr贸bowa膰 i da艂am mu szans臋, opowiedzia艂am cal膮 swoj膮 histori臋 i nie 偶a艂uj臋. Nie pracuj臋 ju偶 w zawodzie prawie 3 lata. Kochamy si臋 ponad wszystko. Ja dostrzegam 艣wiat, dobro, ciesz臋 si臋 ka偶dego dnia z prostych rzeczy. Jestem na prawd臋 szcz臋艣liwa. On ka偶dego dnia m贸wi mi 偶e mnie bardzo kocha. Ja jego te偶. Nigdy nie m贸wimy o tym co by艂o, jakby to nigdy si臋 nie zdarzy艂o i by艂 to tylko z艂y sen. Wygra艂am szcz臋艣cie na loterii. Nie b贸jcie si臋 robi膰 wyj艣膰 na przeciw do 艣wiata. Zrozumia艂am 偶e pieni膮dze to nie wszystko, trzeba by艂o czasu i zatracenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mitomanto
ty nie rozumiesz ale jest masa, ktora rozumie i lubi ja sam na Roksie znalazlem pare dziewczyn kolo siebie i waham sie czy nie sprobowac - przeciez to zawsze jakies nowe doswiadczenie, a sprobowac wszystkiego trzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qur46
Czy dziewczyna,偶ona,kochanka.pisz膮c w esie ,,niema szpilek niema dupczenia,, (chcia艂a 偶eby jej da膰 kas臋 na szpilki czerwone 偶e sklepu na rynku w Miko艂owie) to ju偶 prostytutka czy jeszcze nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tdk890@tlen.pl
Je艣li jeste艣 kobiet膮 kt贸ra pracuje w ten spos贸b i jest Tobie z tym 藕le napisz do mnie. Nie b臋dzie krytykowania. Troch臋 rozumiem ten problem. Mo偶emy porozmawia膰. Niekt贸re kobiety pracuj膮 z wygody. Niekt贸re z przymusu. Niekt贸re przez sprawy materialne lub innego rodzaju. Niezale偶nie dlaczego zacz臋艂a艣 to robi膰, jak d艂ugo mo偶esz do mnie napisa膰. Mo偶esz ze mn膮 porozmawia膰. Chc臋 偶eby tego problemu nie by艂o na 艣wiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tdk890@tlen.pl
Je艣li zastraszaj膮 Ciebie Ci z kt贸rymi musisz dzieli膰 si臋 pieni臋dzmi za tzw. ''niby ochron臋'' w tym interesie napisz do mnie. Je艣li masz sprawy tego rodzaju daj zna膰. Zmie艅 swoje 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama musisz sprobowac
I zobaczysz ;) spodobaja ci sie pieniazki to popracujesz, nie spodobaja ci sie (yyyyy) to usiadziesz na kasie w Biedronce :) Kto wiecej z tego ma? Odpowiedz jest jasna.

Udost臋pnij ten post

Ten jest dobry - "chce aby problemu nie bylo na swiecie" ;) A jaki to problem przyjmowac klientow?

Udost臋pnij ten post

Nie wiem do kogo chodziles, ale ja pracuje na swoich zdjeciach i nikt mi jeszcze nie powiedzial "ale". Widziales, ze laska sie spieszy; to trzeba bylo zazartowac czy cos, zdjecie ubran to kilka sekund, byles chamski do dziewczyny to dziewczyna nie pozostala ci dluzna, kurwa jak kurwa jak ty bys to ujal, ale ja np. nie pozwalam sobie na chamskie odzywki, nie ma potrzeby, zeby byc dla siebie nawzajem niekulturalnym.

Udost臋pnij ten post