Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lori 21

Zawod - PROSTYTUTKA

Polecane posty

Gość lampka polnocna11
tajemnica :)

Gość lampka polnocna11
a pozatym skad ta zmiana tonu?:) chcesz mnie ta lampka podejsc i wyciagnac tajne informacje ?:) to juz w twoim wydaniu wolalam tego lumpka niz przymilanie sie lampka :)

Gość lori_21
Natomiast w twoim wychowaniu pominieto pojecia: szacunek, wyrozumialosc, umiejetnosc postawienia sie w czyjej sytuacji, to le ran cja, kontrola emocji... Zawod to jak zawod, polemizowac mozna by bylo dlugo. Ja juz jestem zdecydowana. Jako przezorna osoba chce wiedziec jak najwiecej zanim zaczne, by nie byc niczym zaskoczona. Topika nie zakladalam dla takich nieuprzejmych i ziejacych nienawiscia osob jak ty. Wiec moze wylacz komputer i rozladuj emocje pod koldra. Purpurowa, dlaczego skonczylas z tym? Czy lepiej jest robic to prywatnie w swoim mieszkaniu czy poddac sie opiece agecji?

Gość lori_21
Ale jezeli chce dzialac prywatnie - glownie dlatego, zeby samemu ustalac stawke za godzine (dla 50zl nie widzi mi sie tego robic) a jednoczesnie kolesi z miasta oplacac (50% o ktorych mowilas) jest taka opcja? Nie mialas problemow z zostawieniem tego ze strony osob? Jak sie teraz czujesz, wrocilas do normy i jestes znow szczesliwa czy dopiero do tego dazysz?

Gość lori_21
A co z ogloszeniami prywatnymi w internecie panienek ktore biora 400zl za godzine i 2000zl za noc? One sie z kims dziela? Kto je ochrania w takim razie? Nie chce isc do agencji bo boje sie ze w razie gdybym chciala zrezygnowac moga mnie szantazowac i zmusic zebym zostala... Ile zarabia realnie dziewczyna w warszawie? Ta tzw 'luksusowa'? I na ile jest prawdopodobne, ze w agencji pozwola mi ustalic wlasna cene>? Purpurowa dziekuje Ci bardzo za odpowiedzi i cierpliwosc :)

Gość lori wyjedź na wakacje do ...
... Niemiec albo Holandii i zatrudnij się legalnie na umowę o pracę. Będziesz miała kasę i nie będziesz musiała się martwić mafią.

Gość lori_21
A czym sie rozni 'mieszkaniowka' od agencji?

Gość lori_21
Wychodzi na to, ze prywatka jest nieporownywalnie lepsza i bezpieczniejsza, czy dobrze zrozumialam? A dla przykladu miejsce takie jak np Imperiumx jest typowa agencja?

I kolejny kwiatuszek... dwa tygodnie temu Purpurka nie puszczała się od dwóch miesięcy, teraz już cztery albo dłużej. Sama narzeka, że nie dostaje odpowiedzi na swoje pytania, a moje pytanie o patrzenie w oczy przy robieniu laski skrupulatnie przemija. Fascynuje mnie tylko, że jeszcze ktokolwiek wierzy w jej opowieści. Co prawda po moim poście uzupełniła informacje, widocznie zagrałem jej na ambicji. Już widzę jej odpowiedź \"Hahaha Mało_stanowczy, kulą w płot\" Lori - jeśli chodzi o empatię - w stosunku do Purpurowej nie mam. Bo pisze ewidentną nieprawdę. Bo w jej życiu liczą się tylko pieniądze, w tym kawa i ciastko za 43 zł. Swoją drogą była z prostakiem, bo wie ile wyniósł rachunek. Bo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Pisałem o napiwku dla kucharza a nie kelnera. W moim porównaniu kelner to alfons, a dziwka to kucharz. Tego prawdopodobnie też nie zrozumie, trudno, przyzwyczaiłem się.

Purpurko, to Ty powinnaś wiedzieć kiedy podobno zerwałaś ze swoim poprzdnim życiem. Ja tylko czytam i wyciągam wnioski. Ale oczywiście nadal nic w kwestii robienia laski. Jak rozumiem tego jeszcze nie sprawdziłaś. Albo po prostu nie wiesz co powiedzieć. A z tym bezdomnym to się żalisz czy chwalisz? Po pierwsze jak to się ma do tematu? Chyba, że przy okazji dałaś mu doopy?

Jak Ci się nie chce gadać to się nie odzywaj. Rozumiem Cię - gdybym nie miał żadnych argumentów też bym stwierdził, że nie chce mi się gadać.

Gość DAGNA
JA JESTEM PROSTYTUTKĄ.PRACĘ LUBIĘ BO JESTEM NIMFOMANKĄ,DO TEGO BISEKSUALISTKĄ WIĘC DZIEWCZYNY TEŻ PRZYCHODZĄ.Z WYBORU TO ROBIĘ BO NIE MUSZĘ SIĘ WYSILAĆ I KASA JEST.

Ktoś musiał Cię mieć serdecznie dosyć. Albo sama zgłosiłaś do usunięcia :D Jak moje znikną to Ci podziękuję, ja nie jestem do nich tak przywiązany.

Gość poczytajcie sobie
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5795664,Prostytutka_namowila_gimnazjalistki_do_seksu.html poczytajcie sobie, jaka to "przyjemna" praca, przestancie pieprzyc glupoty i zajmijcie sie sowim zyciem a nie ocenianiem innych ludzi

mało- niee chce mi się z Tobą gadać.. wisisz mi i tyle, i Twoje posty- są czy niema?a co mnie to obchodzi? ja nie spędzem na kaffe całego czasu w pracy- bo ja pracuję a nie cieciuję. buhahaaaaaaaaaa.......

Purpurko, nie stać Cię zna żaden nowy tekst oprócz stwierdzenia, że nie chce Ci się ze mną gadać? Obawiam się tylko, że ten stan będzie trwał do czasu, gdy wreszczie zrobisz komuś laskę. Pseudo eks prostytutko :classic_cool:

Purpurko, ja tylko dotrzymuję obietnic, w przeciwieństwie do Ciebie. Mogłaś się ode mnie odpieerdoolić i miałabyś spokój. I nie sądzę abym kiedykolwiek zakochał się w mitomance. To nie mój typ.

O, widzę, że weekend spędzałaś na zaznajomianiu się z kulturą? Szkoda, że z takim samym efektem jak z robieniem laski czy studiami, gdzie semestr trwał miesiąc...

czy Wy musicie ciągle te same argumenty i oskarżenia przeciwko sobie wysuwać? nie nudzi Wam się jeszcze?:classic_cool:

mało z Tobą trzeba "z buta i o scianę" to może coś zrozumiesz?? wyczerpałeś limit mojej dobroci , elokwencji i erudycji.. w stosunku do Ciebie.. już mi się nie chce być grzeczna a jak coś jeszcze kaszlniesz do mnie, to zacznę być wulgarna. myslę ,ze masz tego swiadomośc