Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neenaa

DZieWICA i pierwszy raz

Polecane posty

Gość neenaa

ostatnio probowalismy sie kochac z chlopakiem. jestem dziewica, ale czulam ze to ten moment. kiedy juz bylam podniecona i morka partner zalozyl gumke i zaczal we mnie wchodzic. owszem, ze pierwszy raz boli to wiem. ale to byl bol nie do zniesienia... bolalo tak strasznie ze zaczynalam az automatycznie sie oddalac i rekoma go odpychac. nie moglam.. probowalismy pare razy, pare dni, caly czas strasznie boli. w dodatku po takiej akcji kiedy on wysuwa czlonek jestem juz calkowicie sucha, zaden nastepny dodtyk mnie nie podnieca, moja pochwa jest strasznie ciasna, ledwo na palec i nic z tego juz nie wychodzi pozniej.. myslalam sobie ze moze to jest ten bol ktory pierwszy raz trzeba przezyc, chcialam zacisnac zeby ale nie dalam rady. to OKROPNIE rozszarpywalo mnie od wewnątrz, a błona i tak chyba została przerwana poniewaz chlopak był dosc głębowo we mnie. a mimo wszystko boli wciaz za kazdym razem, i zawsze przerywam bo jedno wsunięcie to juz dla mnie za duzo. blagam pomozcie ! czy to tak powinno byc? czy ktos z was tak mial ;|

Gość neenaa
BŁAGAM PROSZE WAS O POMOC !

Gość neenaa
Mam biegunkę i ostre wiatry. W zapachu przypominają nieco wieprzowe parówki poddane intensywnemu procesowi fermentacji ale mój chłopak nie lubi parówek :O

A byłaś dostatecznie odprężona? Może masz jakąś blokadę psychiczną? Musisz się zrelaksować, lampka wina, jakaś muzyczka. I powinno w końcu pójść gładko :)

Gość neenaa
21.03 podszyw ! ide na czarne ;/

zdarza sie, ze tak jest. Proponuje najpierw aby Twoj chlopak zaczal \"rozciaganie\"Podczas pieszczot zamiast członka niech wsuwa palce i piesci Cie w ten sposob. Najpierw jeden palce pozniej dwa a gdy juz Twoja pochwa troche sie przyzwyczai i rozciagnie to mozecie sprobowac stosunku.

Gość enter bejbe
ja z poprzednim partnerem tak sie czulam jak ty, bol był przeszywający aż łzy mi lecialy, do niczego nie doszło i blona nie zostala przerwana. z obecnym facetem wszystko bylo zupełnie inaczej, czulam ból znacznie mniejszy i zupełnie inny i wszystko poszło gładko :P

Gość ona177
Porozmawiaj z chłopakiem.. Ja straciłam dziewictwo 4 miesiace temu, mnie na szczescie wcale nie bolało.. ale wiesz mam kolezanke która miała to samo o czym Ty teraz piszesz.. i on najpierw zrobił jej minete potem włożył jej jednego, dwa palce.. i potem spróbowali stosunku.. jakoś poszło. Ile masz lat?

kiedy on próbował potem rozmasować mi pochwę palcami, ale wtedy to ani juz mokra nie bylam, ani nic mnie to nie podniecalo...

Gość ona177
to nie po tym, tylko przed.

Gość kwiatki__bratkii
posłuchaj kochana, ja do niedawna miałam to samo (mam 20 la), głupia byłam tylko że tak pozno poszlam z tym do ginekologa (po roku nieudanych prob) na szczescie pani doktor byla bardzo wyrozumiala okazalo sie ze nie jestem jedyna z tym problemem. U mnie nie tylko byl POTWORNY bol przy probie wspolzycia, co ja nawet sama nie moglam tampona wlozyc bo mnie bolalo, no wiec okazalo sie ze moja blona dziewicza jest zrosnieta :( tak czasami bywa i trzeba ja chirurgicznie naciac, bo inne jej przebicie bylo dla mnie barbarzynstwem:P Tak pozatym powiedziala ze mam tam drobna budowe i waskie wejscie. Ale po nacieciu przy badaniu w gabinecie mialam juz taka blokade psychiczna ze sie automatycznie napinalam przy usg dopochwowym i bol byl straszny pani doktor kazala mi sie rozluznic, wkladac sobie tampony, w ramach terapii przypisala tabletki ktore musialam sobie wkladac gleboko w pochwe i blokada zaczela ustepowac, ze tak powiem 'rozchodzilam' sobie droge tam:P Skoro Twoj chlopak byl w Tobie to raczej nie jest to wina nieprzerwanej błony, byc moze jej przerwanie bylo bolesne i tak jak ja spinasz sie w obawie przed bólem? slyszalam tez ze niektore jest bardzo ciezko przerwac bo sa bardzo elastyczne i nawet przy wielu wspolzyciach nie pękają, za to może byc bolesne. W kazdym razie mozesz zawsze poprobowac sama, jak ja to zrobilam:) a mysle ze wkoncu bedze dobrze, a jakby nie pomoglo to idz do ginekologa on na pewno Ci pomoze:)

boję się tylko, ze moze u mnie to bedzie tak zawsze? jest cos takiego jak zbyt wąska i ciasna pochwa? marwie sie, czy ten bol nie bedzie zawsze, a ja nie bede w stanie się przełamać, bo to zaczyna tak cholernie bolec ze od razu przerywam. i mysle, ze moj chlopak tez w tym momencie nie jest w niebo wzięty...

kwiatki_bratki, dzięki za mądrą wypowiedz. faktycznie masz racje, o takich błonach też juz gdzies kiedys czytalam. podczas tych naszych prob mialam wrazenie jakby mnie po prostu bolały ścianki pochwy. tamponow uzywam od lat, czasem faktycznie mam takie dni ze nawet tampon wsunac na sile jest problem. ale wtedy bylam podniecona i sama chcialam, a tu nagle taka niespodzianka. probowalismy pare razy i to nie tylko jednego dnia, wiec nie jest to kwestia ze przerwana blona dziwicza no i teraz boli, bo boli za kazdym razem..

Gość ojejaa.
to faktycznie ciezka sprawa nie wiedzialam nawet ze sa takie probelmy !

Gość kwiatki__bratkii
jeszcze tak mi przyszlo do glowy, a probowaliscie z żelem nawilzajacym? np firmy durex niebieski, mozna wszedzie kupic:) moze bedzie troche lepiej, jak bedzie bardziej "mokro".

Gość kwiatki__bratkii
pozwolę sobię jeszcze przytoczyć wypowiedź z tego forum: pozdro600 Może nieświadomie spinasz mięśnie? Zazwyczaj to nie wina wąskiej pochwy, ale zbyt wąskiego, niewyrobionego wejscia do pochwy. Pociesze Cie, że ja tez tak miałam z peirwszym chłopakiem przez ponad rok....potem było coraz lepiej, nauczyłam sie rozluzniac, a ciało sie przystosowało do obecnosci penisa. Może sama powinnaś sobie ćwiczyć z wibratorem na ten przykład?

Gość lukrowama kurfa
dziewico co ty wypisujesz?? za wąska i ciasna pochwa?? przecież pochwa jest w hooj elastyczna i się rozciąga jak guma donaldówa

Też tak miałam..... W sumie mieliśmy kilka podejść. Bolało niemiłosiernie, nie tylko cipka, ale i podbrzusze, coś jakby mnie rozrywało od środka. Staraliśmy się stanowczo, delikatnie, no przeróżnie. Poszłam do ginekologa. Okazało się, że miałam zapalenie. Ginekolog przepisała mi krem dopochwowy, stosowałam go ok. 2-3 tygodnie. Od tej pory seks stał się przyjemniejszy - oczywiście jeszcze pobolewało na początku, ale niewiele :).

Gość tana
ja wiem o czym piszesz.. mam identyczny problem, biore tabletki antykoncepcyjne i kiedys slyszalam ze moze to przez nie bo czlowiek mniej sie podnieca, jest bardziej suchy, stosunek bardziej bolesny, mniejsza ochota na seks. tez tak masz/mialyscie?

Niektóre tabletki antykoncepcyjne zmniejszają libido i powodują suchość pochwy. Że już nie wspomnę o tyciu :o Także warto, aby ginekolog je dobrze dobrał.

Gość roz_gwiazda
ja się boję sexu.. właśnie z powodu bólu.. jeszcze tego nie robilam, ale czasem jak mój chłopak robi mi palcówkę to ledwo dwa jego palce mieszczą się we mnie i trochę mnie boli i tak sobie myślę, skoro tak jest to jakim cudem jego penis ma się we mnie zmieścić?

Gość hilaryyyy
cieszcie sie ze wogole macie chlopaka i ze ma wam kto wkladac palce czy was lizac czy calowac.. niektore kobiety nie maja tak dobrze jak wy :(

Gość qwert182
pewnie masz za ciasną i za grubą błone musisz isc do ginekologa zeby ją przerwal skalpelem :)

Pochwa jest rozciągliwa i dopasowuje się do rozmiaru członka. Trzeba próbować, w końcu się uda :)

Gość hilaryyyy
o fuck co za idiotka.... niestety samochod mnie nie poglaszcze, nie przytuli i nie pocaluje a samo wkladanie do cipy mnie nie intererere

Gość vcxcv
to tak jakby wlozyc klucz do zamka.

Gość roz_gwiazda
ja już nie mam blony dziewiczej.. po prostu nie mam jeszcze za sobą sexu i stąd te obawy i powiem Wam że gdyby nie ten strach to pewnie juz bym to zrobila z moim chlopakiem, ale jednak to mnie odstrasza, bo boję sie bólu.

Gość trutututu
Mnie bolało za pierwszym, za drugim i za trzecim razem. Za pierwszym to praktycznie nie weszedł. Ale przy drugim razie zrobiliśmy to na jeźdźca ale bardzo powoli i delikatnie wiec ból był tylko na początku i tak samo trzeci raz. A resztkę błony rozerwał mi ginekolog i też bolało.