Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna8989

Poszukuje Pomocy

Polecane posty

Gość Antii
a co sie stalo?

Gość Antii
NIE CZEKAJ!:P ja robilam test w zeszlym miesiacu:D i to jest stresujace ale da sie przezyc;P Idz w tej chwili do lazienki i zrob:D bedzie 1 kreska;*

Gość Antii
czekamy na ciebie;D

Gość żyję już trochę na tym
na czczo to się krew bada a nie robi test. Sądzisz, że im dłużej będziesz czekać tym lepiej dla ciebie? To nic nie zmieni. Albo się dowiesz, że dzidzi nie ma, albo że jest i tym bardziej jak najszybciej trzeba cię zbadać czy wszystko ok

Gość Antii
nie;) bo to jest kolejny dzien stresu:P zrob teraz;D

ale w końcu jak czekasz 45 dni, to jeden cię nie zbawi. A chociaż ten test w aptece kupiłaś? Data ważności dobra? Ja na twoim miejscu w ambolatorium zrobiłabym test z krwi HCH. Będziesz miała 100% pewności tak czy nie...

Zrob teraz a jutro będziesz mogła sie obudzic z mysla ze juz wszystko jest za Toba a nie przed :) Nawet spac nie bedziesz mogla jak nie zrobisz bedziesz sie przejmowac

HCG oczywiście :)

Gość Antii
im wiecej stresu tym okres jeszcze sie opozni:D zrob teraz to sa 4 minutki:D a w stresie3;) co do badania krwi to kapa na wynik za dlugo sie czeka;P badanie krwi mozna zrobic 2. raz dla pewnosci:D

na pewno mniej niż 45 dni:) Na drugi dzień masz 100 procentowy wynik. A jak widać smutnej się nie spieszy...

Gość Antii
no chyba ze tak:D ale po takim czasie to wynik z testu tez juz jest baaardzo dokladny:D miesieczna (ponad) ciaze to racze musi wykryc

chyba jeszcze nie miesięczną, bo pisała wczoraj że to niefortunne 2-3 minuty były 15 sierpnia :)

Gość Antii
no to prawie;D ale skoro sie juz ma ten test w domu to lepiej zrobic;p ale najgorzej jest sie przelamac;p

dla mne to też dziwaczne, bo ja wolałabym wiedzieć. Ale smutna widać woli się zamartwiać i liczyć na cud. Może boi się, że jak zrobi wyjdzie jej 2 kreski, a jak nie zrobi to ciąży nie będzie... Dziecinne to bardzo, ale w końcu to jej zycie, jej test, jej ewentualna ciąża i niech robi jak chce...

Gość Antii
no coz;p my chcialysmy pomoc;) Smutna jak zrobisz w koncu test to daj znac;)

Gość jaty
no kurcze dziś sie spóźniłam i nie wiem jak z tym testem...no kochana my tu wszyscy jesteśmy żeby ci doradzić.ale z tego co widze to koleżanki maja racje...lepiej zrób ten test i nie stresuj sie już

zrobiłam test i wyszla jedna czerwona kreska!! a wczoraj juz mnie nie bylo i nie miałam jak napisac

Gość to teraz
jakie wyciagniesz z tego zdarzenia wnioski?

Gość Antii
jejj a nie mowilysmy:D ale lepiej zaprzyjaznij sie z gumkami;p

w oczekiwaaniu na okres mam nadzieje ze przyjdzie.. a co do wnioskow.. po pierwsze nie dac sie poniesc emocja po drugie myslec 3 razy zanim sie cos zrobi po trzecie zabezpieczac sie i to tylee

Gość a ja bym
zaczela od konca najpierw pomyslec o zabezpieczeniu i cala reszta jest juz niepotrzebna:-) i mozesz poddac sie emocjom,szalec do woli ale pamietaj rob co chcesz ale uwazaj jak robisz :-P

Gość a ja z kolei proponowałabym
wizytę w gabinecie ginekologicznym. Na zbadanie się i jednocześnie rozmowę na temat możliwości zabezpieczeń i wszystkiego co cię interesuje w tej dziedzinie

czekaŁAM :)) i się do czekałam :P jaka to jest radosc ;)) i juz wiecej nie zrob ie takiej glupoty ... przedewszystkim zabezpieczenie i bezpieczny sex :)) DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKO KOCHANEE :*