Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagadam wam

Wierzycie w przyjaźń damsko-męską?

Polecane posty

Gość hyyhhuhu
jesli kazda ze stron tej przyjazni ma partnera/partnerke to oczywiscie jest mozliwa najprzyjazien przyjazna przyjazn

Gość ula26....
ja nie wierze.... bo mam przyjeciela a go kochaammm

wierze albo i wierzylam nie wiem . mialam przyjaciela kochalam go jak brata on mnie tez wszystko bylo cudownie wolalam go niz dziewczyny pomagal mi zawze plakal i smial sie ze mna do czasu .... poznam dziewczyne i wszystko bylo z jego strony ok ale niestety ona robila sceny zazdrosci... i to ja sie odsunelam tak bardzo bylam za nim ze chcialam zeby byl szczesliwy ... bolalo nas to strasznie ... po latach spotkalismy sie i ta laska tak go omamila ze inny czlowiek az mi go zal jest ale sam sobie na to pozwolil. wiec uwazam ze jest mozliwa jesli przyjaciele maja wporzadku partnerow :)

to zalezy jak sie patrzy :) ja mam przyjaciela ktory jest z drugiej strony moim chłopakiem, niedlugo zostanie moim mezem :) Wiadomo :) wiazek budowany jest na przyjazni :)

Gość Napalona Gorgona
lookalikeee (malpa@ajak) tylko i wyłącznie jeśli w grę nie wchodzi coś więcej... czyli trudno o taką. ale ja wierzę Jak na przykład w grę wchodzi UFO o kształcie wielkiego męskiego cygara ;)

Gość frappe*
Piszecie o milosci i przyjazni. To oczywiste, ze to musi ze soba wspólgrac. ale pytanie bylo inne. przyjazn damsko-meska bez milosci, podtekstow.. siwecie wierzylam, ze jest mozliwa, do momentu, w ktorym nie stwierdzilam, ze nie moge zyc bez faceta , ktorego do pewnego czasu uwazalam tylko za przyjaciela . teraz nie wiem co robic , boje sie postawic sprawe jasno . ponoc ten, kto pierwszy powie ` kocham , przegrywa ,,