Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjj

komu pasuje rudy kolor wlosow?

Polecane posty

Gość FankaParamore
ja mam brązowe włosy, zielony oczy w czarnej,wyrazistej oprawie i ciemne brwi, nie jestem blada ale bardzo ciemnej karnacji nie mam. bardzo chcę być ruda np.jak Hayley Williams. Ona ma śliczny odcień rudego

Gość JA tez chce byc znowu ruda.
Wlaśnie byłam u specjalisty dziśi zaczynamy w poniedziałek od tego balejażyku * bardzo cienkie pasma* i tylko od górnej części glowy, dól na soczysty ciemny kasztan http://www.daveandthomas.net/wp-content/uploads/2009/07/Jennifer-Aniston.jpg a pasemka beda rozjaśniane i malowane w kolorze bardziej naturalno miedziano-rudym , tak jak u niej--> http://www.celebs-wallpaper.com/wp-content/uploads/2007/11/debra-messing.jpg nie moge sie doczekać!

Gość Ja tez chce byc znowu ruda.
oczywiscie ze tak! Sama jestem Fryzjerka! Nie warto podwazac czyjejs wprawy. Ale szkoda mi ciebie, bo rozumiem ze trafiasz na zle fryzjerki. Takich tez jest sporo!

Gość Do FankiPARAMORE
Do FankiPARAMORE Czesc, Hayley Williams miala rozne kolory na glowie wiec ciezko sie domyslic o ktory ci chodzi. Jesli uzyjesz farby , to uzyj takiej bez amoniaku, ale ostrzegam cie im bardziej czerwony kolor zrobisz i im mniej naturalnie bedzie wygladal i tym trudniej bedzie go sie pozbyc. Proponowalabym Tobie mocna koloryzacje szmponetkami Joanny. Wtedy ich nie poniszczysz i na pewno ladnie wyjdzie. Jesli masz wlosy kazdego mozliwego koloru poza czarnym kup sobie ze 2 saszetki Joanna i pozostaw je na dluzej. Mozesz polozyc dwie o zblizonych odcieniach. Np. aby uzyskac czerwono brązowy kladalm kiedys czekoladowy braz z plomienna czerwienia. a aby uzyskac np fioletowy odcien wlosow (a mialam wtedy czarne prawie) podzialalo mi dwiema szamponetkami glebokiego burgundu, wyszlo cudo, rzeczywiscie intensywny ciemny fioletowy braz! a jak sie wyplukiwaly z intensywnosci to mialam na koncu fajny polysk i swoj kolor wlosow. kolezance robilam to na jej naturalnym brazie i wyszlo jeszcze lepiej i pieknie sie mienilo. Kolezanki czesto sie pytaly jak ja moge tak czesto kolory zmieniac i miec ciagle blyszczace wlosy, ale to dlatego ze kladlam te saszetki a nie jakas wysuszajaca farbe, aplikacja na ok 15 minut dluzej niz trzeba, i potem plukanie letnia woda no i gotowe. tylko nie zapomnij wysmarowac tlustym kremem twarzy bo ci moze zafarbowac skora na kilka dni :P a tak w ogole to fajnie tez wychodzi na dlugich wlosach 1 orzechowy braz i 2 plomienne czerwienie. wymieszane razem. wychodzi kasztanowa czerwien. powodzenia^ pozdro.

pasuje zielonookiej dziewczynie napewno,a do tego jeszcze jak ma odrobine piegow lub taka calkiem porcelanowa skore,wtedy rudy wyglada pieknie,a oczywiscie makijaz tez sie liczy odpowiedni

Gość JinJija
No ja mam rude włosy, okrągłą twarz, szaro-zielono-niebieskie oczy, bladą cerę i piegi... Nie wiem czy blondynce by pasowały rude, raczej wątpię, no ale ja się na tym za bardzo nie znam...

Gość fyfyttftu
ja jestem ruda i chce zmienic kolor na blond ale boję się, że o ile w rudym wyglądam super to w blond niekoniecznie.

Gość paulemka
pomozcie mam jasna cere tak nie raz blada mam piwne oczka czy pasowal by mi kolor rudy prosze o szybka odpowiedz

Gość śliska
ja posiadam jasno-niebieskie oczy i mocny rudy, wydaje się czasami, że jest czerwony, ale znajomi i rodzina mówią, ze mi bardzo pasuje, a jak się ma już kompletnie bladą cerę, 'czystą buzię' bez piegów i tych innych, to jest okej. nie wiem skąd ten stereotyp, ze rude musi mieć zielone oczy, z niebieskimi i resztą też równie super wygląda. -,-

Gość zawzięta23
Dziewczyny, które są zadowolone ze swoich pofarbowanych na rudo włosów - czy możecie powiedzieć jakiego odcienia farby używałyście i jakiej firmy? I jeszcze a propos tej henny - czy ktoś może coś więcej powiedzieć, gdzie to się kupuje, czy w salonie fryzjerskim pofarbują mi włosy taką henną?

Gość Śliczna rudzinka :)
Dziewczyny kolezanka na pierwszej stronie z długą wypowiedzią i opisach o rudych kolorkach ma racje :) kazdej i odwaznej pasuje kolor rudy :) Ja jestem naturalna ciemną blądynka o brązowych oczach i ciemnych oprawach!!! dziwne ale spotykane :) nastepnie przez 4 lata mialam kolor czarny i czułam sie świetnie wręcz myslalam ze ten kolor jest dla mnie przeznaczony do konca życia :) ale jak to kobieta potrzebuje zman :) no i zmiana nastała na intensywny marchewkowo-pomarańczowy rudy :) i poprostu jest świetnie,i czuje sie super!!No i podobno młodziej o 10 lat :) a mam 24!!!wiec do dzieła kobietki :)

Gość gość
na pewno żadnemu facetowi. u niektorych kobiet to może być urocze - o ile mają gęste grube włosy

Gość lili67
Czemu żadnemu facetowi? ;> Moim zdaniem bardzo ciekawie wyglądają, oczywiscie nie wszyscy, ale niektórzy tak :)