Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987

Mam sposób na podryw ......................................................

Polecane posty

Wiadomo że dziewczyny lubią urozmaicenia więc komplementy czy standardowe teksty na nie wiele się zdadzą. Ja postanowiłem zrobić tak : Założyłem sobie zegarek na rękę , podszedłem do dwóch atrakcyjnych dziewczyn na ławce siedzących w parku i zapytałem : Przepraszam , która jest godzina ? One błyskawicznie odpowiedziały : Masz zegarek na ręku A ja na to : zrobiłem zmieszaną minę i powiedziałem - ups , sorry , chciałem was poderwać :-) Te jak zaczęły się śmiać to myślałem że sie zeszczą :D:D:D Zapytałem czy mogę się dosiąść ? Skoro macie taki ubaw ze mnie po tej jednej minutce to dłuższa rozmowa może wam tego śmiechu dostarczyć jeszcze więcej. Odpowiedziały : jasne :D Gdybym chciał to już byłyby moje ale darowałem sobie dalszy podryw bo i tak nie miałem większych planów. Chciałem tylko sprawdzić czy taki tekst się uda :D

Gość al to juz bylo
:-o

geniusz ???????? geniusz nie było ? hmmm.... myślałem że to ja pierwszy jestem stosując taką metodę

Gość Kluski z rosolem
a skad jestes ?

I wniosek z tego taki że kobiety lubią lekko zwariowanych, odważnych i z inwencją facetów :D

nie powiem skąd jestem :) chociaż nakieruję Cię - okolice Warszawy a za innowacje dzięki , zawsze kreatywny byłem :D:D:D

Gość Kluski z rosolem
aha, nie no tak pytam, bo moze moj chlopak tu siedzi :P

do wiii : jasne że tak Zawsze gdy je czyms rozśmieszę to wymiękają i robia kurze oczka :D:D:D

no to Ciebie klucho nie poderwę :D chociaż w takich sytuacjach też się nie poddaję i moja rozmowa z zajętą wygląda tak : Cześć , mogę Cię poderwać ? - Dziewczyna zmieszana mówi : aaaaaale ja mam chłopaka A mogę z nim konkurowac o Twoje serduszko ? - Odrazu pojawia się jej uśmiech na twarzy. Z reguły odmawiają ale żadna nie odbiera tego jako cos złego :D:D

Gość Kluski z rosolem
nawet bym nie chciala :P

Gość Kluski z rosolem
hmmm , ale to tak jak kiedys doszedl do mnie chlopak i pyta sie gdzie ejst ulica sienkiewicza, bedac na niej

Z tym Sienkiewicza to dobre :-D Kiedyś też tak zrobiłem... tzn. podobnie. W parku szła pewna dziewczyna i akurat mijaliśmy się obok plastikowych toi-toiów. Na to ja do niej: -Sorry, nie wiesz może gdzie tu jest sracz? Bo mam silne parcie na stolec. Ona się zaczerwieniła i mi pokazała, mówiąc: -To chyba tylko pretekst, co? A ja: - Jasne! :-D

buahahahahahahahahahaahaha :D:D:D:D no teraz to nie wyrabiam podszywaczu :D

dzięki :D pomogłeś ojcu się pozbierać po wypadku ?

No na głupich to może puste blond-barbie polecą :D