Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko moja zmora

prawko moja zmora

Polecane posty

Gość prawko moja zmora

dziaj miała kolejna jazde . tym razem po 15 godz po mieście zabrał mnie na plac ... i normalnie powiedzial ze nie potrafie myslec;| nie potrafie tego cholernego łuku zrobić!!!:(;( ktos mi pomoze ?? ehhh

Łuk jest do dupy :p mam prawko i też łuku nie umiem zrobić :p jakoś mi się udało na egzaminie a że miasto umiałam super to zdałam :D a do luku podchodziłam 3 razy :o

Gość daria1755
ja zdałam za 6 razem, egzaminatorzy na moj widok mi machali! 3 razy na łuku oblałam a w końcu i tak lusterka obniżyłam bo inaczej bym nie wyjechała!

Gość kghgd
ja zdalam za 5, na luku tylko raz oblalam. potem sie łuku nauczylam i juz dobrze robilam :) patrz sie po prostu przez tylną szybę na te dwa slupki co stoją jeden przed, a drugi za zakretem łuku i obracaj kierownicą zgodnie z tym jak sie poruszasz i wchodzisz w zakret, caly czas patrzac na tego slupka zaraz za zakretem. to jest latwe, mozna sie tego nauczyc na wyczucie. abosultnie nie doradzam robic na jakies kąty kierownicą bo to bez sensu, po prostu powolutku jak jedziesz tylem to sie patrzysz na te dwa slupki i obracasz samochod zgodnie z nimi.

Gość daria1755
powiem ci takegzaminatorzy tez ludzie. to niepraqda co o nich mowia, ja przynajmniej nic takiego nie doswiadczylam, zawsze oblewalam ze swojej winy i wiedziłam za co. a powiem ci ze tak za 5,6 razem to juz zupelnie inaczej patrza i na wiele spraw przymykaja oczy np wlasnie te lusterka i biora na lawteijsze trasy, czasem mi sie wydawalo ze im wtedy juz bardziej zalezy zebym zdala niz mi:D nie chcialabym tego przechodzic jeszcze raz, jak se przypomne to matura, sesja, egzamin dyplomowy wszytsko chyba jest lepsze niz prawko! taki stres i za kazdy egzamin tyle kasy..

Gość daria1755
a łuk to obniz sobie listerka innej rady nie ma, za 4 razem egzmainator mi na to zwrocil uwage ale za 5,6 juz nic nie mowili! nie da sie ta metoda zeby patrzec na tyl bo tam nic nie widac, jestem niska a w tym puncie to wszytsko siedzenia zaslanialy!

Gość daria1755
na tej metodzie patrzenia w tyl nie wyjechalam nigdy! 3 razy probowalam patrzec w tyl i oblewalam uderzeniem w slupek lub wyjechaniem za linie! za 4 razem powiedzialam sobie ze pier88le to i obniZze bo nigdy i tak nie wyjade i wyjechalam, pozniej sie czepial o te listerka ale nie za to mnie oblał, a za 5 , 6 juz nic o lusterkach nie wspominali choc tez obnizalam, o maly wlos zdalabym za 5 ale glupi blad zrobilam juz pod koniec eh..

Gość kghgd
przeciez egzaminatorzy nie wiedza za ktorym razem zdajesz :o przynajmniej u mnie w miescie tak jest. nikt sie o to nie pyta ani nic. dopiero jak sie zda to moze pytają.