Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z gory dziekuje

Objawy nadzerki!!!!!!!

Polecane posty

Gość z gory dziekuje

za odpowiedzi

Gość z gory dziekuje
Czyli nadzerke powinien ginekolog juz stwierdzic???

Gość z gory dziekuje
Podobno z moimi wynikami cos jest nie tak.Jak to polozna stwierdzila,zaszly jakies komplikacje nadzerki.Ginekolog nic mi na ten temat nie wspomnial,wrecz odwrotnie mowil,ze jest wszystko ok

Nadżerka raczej nie ma objawów, chyba że jest duża to czasem mozsz mieć ze boli Cie przy stosunku:) lub plamisz po nim,tyle wiem. Ja tez mam nadżerkę ale małą, gr cytologi 2, i podobno jest ok, tak mówi moja gin,więc jak ona mówi że jest okto jestok:)po co lekarz miał by oklamywać swoje pacjentki.

Gość z gory dziekuje
Nie ma jeszcze moich wynikow...a polozna powiedziala,ze pewnie jakies komplikacje sa i za tydzien mam sie zjawic.Im to sie wydaje,ze wszystko tak latwo wszystko jest.Pracuje a wiadomo,ze nie mam kiedy

Gość ktos kto się zna
Jezeli były by komplikacje a wynik byłby niedobry .... juz dawno byłabys poinformowana o wyniku cytologi !

Gość hehehehhe
nie rozumie jakie mogą być komplikacje nadżerki... jedyn e co mi przychodzi na myśl to zła grupa cytoligiczna bo nadżerka nie daje żadnych objawów... możesz z nią żyć i nie wiedzieć że masz.. jedyni duża nadżerka może krwawić po stosunku i to może być objaw że ona istnieje... małe nadżerki z reguły nie dają żadnego objawu...

Gość z gory dziekuje
No wlasnie nie powinna tak mowic,jedza jedna.Tylko zastanawia mnie to,ze tylko moich nie ma.A tego samego dnia bylam z kumpela,ciekawe czy jej sa

Gość z gory dziekuje
Czyli to nie oznacza wcale,ze to moga byc zle wyniki?No ale nie musiala juz tak mowic.Tymbardziej,ze to byla moja pierwsza wizyta u gina

Gość A jesli
po stosunku boli mnie "tam" to oznacza to,ze mam nadzerke???