Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icoterazno

ratunkuu prosze niech ktos mi poradzi!!

Polecane posty

Gość icoterazno

zluszczalam skore salidermem, bo mam mnostwo piegow i chcialam sie ich pozbyc.. i po zluszczeniu stara warstwa skory odpadla, ale ta nowa jest straszna ;[[ sa na niej jeszcze ciemniejsze piegi wrecz czarne i jest ich wiecej ;[[[ czemu tak sie stalo???? powinien byc odwrotny efekt ;// ratunkuu

Gość saliya
gratuluje bezmyślności. saliderm nie jest na piegi. sama sie prosilas o klopoty, bo nie wierze ze ten sposob polecil ci jakikolwiek lekarz.

Gość icoterazno
no ale przeciez jakbym poszla do kosmetyczki to tez by zluszczala mi skore bo pytalam sie, a jesli chodzi o zluszczenie to przeciez czy saliderm czy inny srodek to efekt koncowy jest takisam - skora zostaje zluszczona. dodatkowo mam tez problemy z tradzikiem, a saliderm jest na to.. wiec nie wiem czemu tak mam ;/// juz mam dosc tych piegow nie wiem jak sie ich pozbyc ;/ a na drogie kremy czy wizyty u kosmetyczek mnie nie stac ;[[[[

Gość masz za swoje
Kosmetyczka nie złuszcza salidermem, jednak jest różnica czym się złuszcza. Masz za swoje, poparzyłaś sobie twarz i będziesz miała przebarwienia do końca życia. Salidermu nie stosuje się do twarzy, a zwłaszcza na trądzik. On jest na zrogowacenia i łuski.