Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka ...

Szukam powodu do życia

Polecane posty

Gość kropka ...

Mam 40 lat, nie mam faceta nie mowic o mezu, nie mam dzieci, nie odczuwam instynktu macieżyńskiego na tyle zeby sie o nie postarać i jakies 4 miesiace temu straciłam libido. Serio sie Was pytam, co mi jeszcze pozostało abym mogła czuć jakikolwiek sens mojego istnienia. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość kropka ...
tak mowisz? no wsumie stres mnie neka i troche depresja ostatnio moze to dlatego, ale jak to rozbudzic? zaczelam nawet ogladac te redtube, ale nic mnie nie rusza!

Gość fkcawiiwafo
wyjedź gdzieś, zapisz sie na jakiś kurs lub na basen (itd...) KORZYSTAJ Z ŻYCIA :-)

Gość kropka ...
ladaco ale sama? nie mam z kim. trzynasty dzien dupy. mowisz, ze tylko modlitwa mi została hmm

Gość trzynasty dzien dupy.
e..nie o modlitw mi chodzi sensem zycia tej laski jest zastanawianie sie czy Bog istnieje czy nie :o

e...to lasek jest :o cos mam ostatnio problem z identyfikowaniem plci 😭

psychika kobiety jest niezbadana...nie wiem,nie znam Cię,nie wiem co lubisz czego nie... ale redtube to raczej ostatnia deska ratunku/i to ta z brzytwa na koncu/...raczej sprobuj gdzies wyjść do ludzi,pogadaj,bądź na luzie...

a jesli to nie pomoze to PO stary zboczeniec pewnie chetnie cie utuli :D:P

Gość kropka ...
fkcawiiwafo probuje na ten basen, ale nie moge sie wybrac. Ja pomalu dziczeje chyba, najlepiej sie czuje w domu, moze nie najlepiej ale najbezpieczniej. Mam takiego mlodego adoratora i nawet myslalam zeby sie zgodzic na jego niecne propozycje dla zdrowotnosci ;) ale serio teraz mowie, zwyczajnie obawiam sie, ze bede zimna jak lód, zwyczajnie nie podołam. Czytam teraz, ze podobno jakies ziółka pomagaja, a z drugiej strony ogladalam niedawno, ze kobiety takie 50-65 kochaja sie i pragna seksu, to co sie ze mna dzieje? ja kiedys na sama mysl robiłam sie goraca, nie wiem moze ja przekwitam. No tragedia

ze tak powiem korzystaj z zycia bo ci juz niewiele go zostalo 🖐️

Gość fkcawiiwafo
młody adorator + dobre wino = fajny seksik :-)

młodzieniec zdecydowanie tchnie w Ciebie zycie,próbuj... ale jak to z nimi bywa.albo szybko sie znudzi albo nie stanie a wysokosci zadania tak jak Ty bys tego chciala...ale zdrowie ważniejsze :D no i trauma minie

Gość kropka ...
ladaco hahaha , a wiesz, ze nawet mam takie dansingi z harpunami 2 po drodze :D Wiecie co z tym wyjsciem i wyluzowaniem to jak najbardziej dobry pomysł, ale tak jak pisze dzik jest dziki i sam do ludzi nie wyjdzie. Jak sie przelamac, to znaczy nabrac odwagi ?

Gość i co juz znalazlas
?

Gość kafeteria to twoj
nowy powud do zycia co niestarczy???

Gość kropka ...
przedłurzacz orgazmów to Ty myslisz, ze ja mam jakas traume ?? Jade do ginekologa i mu powiem zeby mi cos poradzil. Niewiele mi zostałao, weźcie mnie nie dobijajcie. mam w zasadzie 3 kolezanki w moim wieku panny, jedne szukaja drugie nie i wszystkie bez dzieci, to mnie powinno niby troche pocieszyc, ze nie jestem sama, ale to mnie wcale nie pociesza, jestem zalamana.

w sumie to wypowiedz z 12.03 mowi sama za siebie

Gość kropka ...
przedłurzacz orgazmów no tak, wziascc nmnie za raczke i zaprowadzic do krainy rozpusty, czyli na dansing

Gość kropka ...
nagadam wam dzieki 🌻 Musze cos zadziałać, to napewno.

Gość kropka ...
a moze ktoras z Was ma podobny problem, moze macie jakies sprawdzone sposoby?

jak siedzisz na non stopie w domu, to jak chcesz cieszy sie życiem, że tak spytam? przyrosnięta do wersalki z ulubionymi serialami w szklanym pudle?? trzeba wyjśc do ludzi! nic nie robisz, aby znaleźć sens życia, a narzekasz, bierne czekanie? to się nigdy nie sprawdza...neistety

Gość kropka ...
Noelia zgadza sie tak robie, ale wiesz jak trudno tak wyjsc do ludzi samej, kiedy wszyscy sa z kims albo jak nie sa to maja przyjaciół? No ja wiem, ze ja to musze zrobic, tylko wiesz, no pojde nawet na ten dansing, usiade, juz nawet nie wspomne o tym, ze bede taka skrepowana, ze chyba glosu z siebie nie wydam. Widzisz jak ktos patrzy na ten problem oczami szczesliwego, spelnionego czlowieka, to łatwo zaleźć takie proste rozwiazania, a mi to trudno zrealizowac. No postanowilam pszukac na randkach int. chociaz jakiegos punktu zaczepienia, no ale owszem pisza dla samego pisania, na komplementach sie w sumie konczy.

ja jestem bardzo szczęsliwa i spełniona... właściwie w ogólnym rozrachunku mozna tak powiedzieć, ale był taki czas, że robiłam to samo co Ty, czyli nic... jeśli jestes zdeterminowana na to, aby poprawic swoje życie, to smiało, od siedzenia nic nie wyniknie, musisz przełknąc niesmiałośc itd, przeciez masz jakichs znajomych jestem w związku, w którym mój facet jest pracoholikiem, często znajomi pytają czy Go nie wysmysliłam, wszędzie chodze na doczepke, nazwijmy to tak, nie zawsze mi z tym dobrze, ale przeciez na disco, czy na spotkanie posiadwe chdoizmy jak znajomi, a nie jao pary a może akurat na jednym z takim spotkań Cie kots zauważy? znajdziesz towarzysza rozmów nowego znajomego szczęście to pojęcie względne, ale ja ciesze sie z tego co mam, co nie znaczy , że spoczywam na laurach, chciałabym, aby mój facet był ze mną czesciej, chciałabym wielu innych rzeczy... ale ciesze się, że oddcyahm, a to tez wazne przedwczoraj zabili mi brata ciotecznego, zginał w wypadku motocyklowym, jakis palant po prostu w Niego wjechał, patrząc na jego zdjęcia i wiedząc, że jego ciało zostało rozczłonkowane, że w jednej sekundzie wszytskoz ostało zerwane widze tysiące powodów, aby miec sens życia, anwet jakiś ulubiony serial w tv...

Gość kropka ...
Dziekuję i wszpółczuje jednocześnie. Tak masz racje samo zycie jest takim darem dla którego warto istniec i spełniać się. Juz od jakiegoś czasu próbuję zmobilizować znajomych, których mam, ale oni mają swoje sprawy no i nic z tego nie wychodzi. Jednak próbuję w dalszym ciągu. Czuję, że jestem beznadziejnym przypadkiem.

nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, po prostu za bardzo się zasiedziałas:] zacznij chodzic równiez gdzies , gdzie nie musisz ciagnąc ogona, czy to na basen, czy w ciagu dnia przysiądx w jakiejs herbaciarni..jakiś spacer jak lubisz, wychodż jak najczęsciej:] wiem, że łatwo móic, ale w moim poprzednim związku facet zamknął mnie w klatce i przez 3 lata straciłam wszytskie kontakty, trudno było je później odbudowac, ale udało się:] trzymam kciuki:] mozna wiedziec skąd mniej więcej jesteś?