Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggusia1

problemy z pecherzem .../

Polecane posty

Gość agggusia1

witam, od pewnego czasu bardzo czesto lapia mnie infekcje drog moczowych,ide do lekarza,przepisuje mi antybiotyki i przechodzi a po kilku miesiacach znow to samo...mozecie mi poradzic jak sie przed tym chronic...wiem wiem jesc duzo zurawiny ale co jeszcze??Nie chce juz tych antybiotykow... I czemu tak sie dzieje?? Dzieki

Gość agggusia1
halllo pomozcie....

Gość miałam to samo...
nie kupuj żadnych urosali tylko niech ci lekarz przepisze furagin albo sprobuj kupic bez recepty, przechodzi mi po 1 dniu bo jest silnbie dzialający a ten urosal i inne podobne to lekkie leki ziolowe

Gość poczytaj sobie
tak, niech bierze antybiotyków ile wlezie... a potem grzybice, alergie i inne dodatki.... lepiej zapobiegać niż leczyć. miałam to samo - dziewczyna chce pomocy nie dlatewgo, że nagle ma problem, ale dlatego, że nagminnie. a do autorki: staraj się unikać przeziębiania stóp i nerek.

ale tylko wówczas, gdy "zje" się do końca całe opakowanie,mimo że objawów już nie ma. To ważne. A przed połknięciem najlepiej zjeść coś białkowego. Poza tym jeśli to nawracające zapalenie pęcherza - to warto zrobić posiew moczu, aby wyodrębnić konkretną bakterię i na nią znaleźć skuteczny środek.

Gość MyszaczeQ
Ja również mam teraz ten problem i dostałam w aptece Urosept. Mam nadzieję, że pomoże:-( Pozdrawiam!

Gość gf
tez tak mialam... na poczatku nic nie pomagalo... dopiero po kilku stosowanych przeze mnie antyiotykach pomogł mi antybiotyk w proszku do rozroienia z wodą Monural czy cos takiego a po ustapieniu dolegliwosci przyjełam jeszcze jakies globulki dopochwowe i do łykania aby choroba nie wrocila niestety nie pamietam nazwy.Zycze powrotu do zdrowia.

Gość MyszaczeQ
Ja mam to pierwszy raz i czytając te wypowiedzi jestem przerażona... nie wiem co robić, jeśli mi nie przejdzie... do jakiego lekarza się udać, i wogóle. Urosept biorę od dzisiaj...

Gość MyszaczeQ
Długo trzeba brać ten Urosept?

Gość miałam to samo...
każdy ma wybór i ja też go miałam - czy brać urosept przez tydzien lub dwa i znosic ten ból czy wziąć furagin (nie jest antybiotekiem tylko silnie działającym lekiem) i mieć spokój po 1 dniu. A brałam 3 dni i mi nie wracało przez parę miesięcy...

Gość MyszaczeQ
Jeśli nie przejdzie to będę musiała się wybrać do lekarza... tylko nie wiem do jakiego???

Gość iliwiata
Myszaczeq - do zwykłego lekarza. najważniejsze to, jak już pisałam, nie dopuszczać do zmarznięcia stóp i nerek, do ich przemoczenia itepe. może być zimno w głowę, ale w stopki - nigdy! dużo płynów. dopóki nie ma krwi w moczu da się to wyleczyć nawet domowymi sposobami

Gość gość
bXEIU430UO8yBMfLkPqn2ATd