Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thrill

Mam pytanie

Polecane posty

Gość Thrill

Wiatam. Mam 20 lat jestem studentem prawa, wizualnie zwyczajnym mezczyznom. Moj problem polega na tym ze pomimo mlodego wieku pociagaja mnie wylacznie dojrzalsze kobiety 24-30 lat. Chce sie was zapytac drogie panie czy zwiazek 20 latka z kobieta w takim przedziale wiekowym moze byc udany? Dodam ze jestem dosyc rozsadnym, podobno inteligentnym chlopakiem ale na pewno nie jestem jeszcze samodzielny finansowo a przede mna jeszcze 4- 6 lat nauki wiec na rodzine bede sobie mogl pozwolic dopiero w dalszej przyszlosci. Do tego mam pewne skazy na charakterze: jestem arogancki, czasami chamski no i raczej nie naleze do wesolych facetow chociaz podobno mam poczucie humoru ale czesto "czarne". Prosze o podpowiedzi.

pewnie ze moze byc udany, niektóre kobiety wola młodszych, nie wiem skad sie wziela zasada ze facet musi byc starszy, ale problemem moze byc to pozniej gdy ona zacznie sie starzec a ty nadal bedziesz piekny i mlody, ona moze zaczac sie bac ze znajdziesz sobie mlodsza i ladniejsza

Gość szarik z 4 pancernych
wsadziłbyś bolca Cher?:classic_cool:

Gość Thrill
Nie szukam kobiety sponsora. Uwazam ze taki mezczyzna nie jest noramlny ja chce byc samodzielny finansowo.