Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightShadow

Oczy czarne po porodzie?

Polecane posty

Gość NightShadow

Otoz dreczy mnie od jakiegos zcasu pewna rzecz, a mianowicie, w wielu zrodlach podawane jest, ze ludzie rasy bialej rodza sie zawsze z niebieskimi oczami. A ja mimo ze zaliczam sie to rasy bialej( jasna skora, czarne wlosy i brazowe oczy) urodzilam sie z masakrycznie czarnymi oczami. Wiem, ze moze to absurdalne, ale ciekawi mnie, dlaczego ja mimo rasy nie urodzilam sie z niebieskimi oczami:) O ta sprawe pytalam sie rowniez nauczycielki biologii, ale ona tez nie wiedziala dlaczego... hmmm...

Gość to morał z tego taki...
Że Twój tatuś nie jest białej rasy :P

Gość asdasdffg
twoja matka sie puscila z poludniowcem

Gość NightShadow
"Że Twój tatuś nie jest białej rasy " raczej nie, bo jestem do niego podobna, a on nie wyglada na rase czarna albo zolta. Ma ciemne oczy i wolsy jak ja, ale ma jasna cere.. nie wiemn;p

Gość NightShadow
twoja matka sie puscila z poludniowcem a tego nie skomentuje...

Gość iliwiata
tak bywa, ja tez miałam czarne oczka. poza tym nie wiem z jakiego źródła korzystałaś, ale nie ZAWSZE tylko PRZEWAŻNIE dzieci rodzą się z niebieskimi

Gość sdfgsdf
ludzie o oczach zielonych blekitnych szarych itp. rodza sie z niebieskimi oczami jedynie ludzie o czarnych oczach rodzą sie z czarnymi tutaj rasa nie ma znaczenia akurat w tym przypadku tak juz jest i nieszukuj sie u siebie nadprzyrodzonych zdolności :)

Gość sdfgsdf
poprostu oczy z błękitu nie moga potem zacząć czarniec :) poczytaj troche boś niedoinformowana

Gość NightShadow
" poczytaj troche boś niedoinformowana" no w sumie to masz racje, poczytam poczytam bo temat genetyki bardzo mnie ciekawi ;)

Gość kabum kabum
ja jak sie urodzilam tez mialam czaaaarne oczy- malo tego cala bylam bardzo sniada i mialam granatowo-czarne wlosy. obecnie mam brazowe oczy i cieply ale duzo jasniejszy niz w dziecistwie odcien skory oraz wlosow. nigdy sie nad tym nie zastawialam. i pierwsze slysze zeby biale dzieci rodzily sie tylko z niebieskimi oczami...

Gość ja mialam po urodzeniu
granatowe oczy a teraz mam brązowo-piwno-zielone;|)

Ja miałam po urodzeniu czarne oczy, śniadą skórę i czarne włosy, mówili że się Cyganka urodziła:-P Teraz oczy i włosy mam mam ciemny brąz, a i łatwo się opalam na brązik:)

Gość NightShadow
"Ja miałam po urodzeniu czarne oczy, śniadą skórę i czarne włosy, mówili że się Cyganka urodziła Teraz oczy i włosy mam mam ciemny brąz, a i łatwo się opalam na brązik " dokladnie jak ze mna, zawsze bylam ciemna i sasiadki mowily "ale z ciebie ladna cyganeczka, taka czarna" itp... a potem skora mi zjasniala i oczy(na jasniejszy braz) ale wlosy nadal mam ciemne, czasami z niebieską poswiata ;) i z tego sie ciesze

Gość ja też urodziłam się
z bardzo ciemnymi oczami, czarnymi włoasmi i ciemną karnacją do dzis zostały mi ciemne oczy, śniada cera, ale już nie tak bardzo jednak włosy zmieniły się bardzo szybko w złoty blond i takie mam do dziś;)

Gość nhfjhh
Ja też urodziałam się z czarnymi oczkami, a teraz mam zielooone :)

Gość DO tej wyżej
chyba w snach:O nie rozśmieszaj mnie :O