Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta89

prosze o komentarz!!

Polecane posty

Witajcie!! Mam bardzo poważny problem. Liczę na waszą pomoc. Od półtora roku mam chłopaka, kocham go i jestem z nim szczęśliwa, ale nie tylko o nim myślę tak ciepło jak myśli się o najbliższej osobie.. 4 lata temu poznałam pewnego chłopaka, jest to kuzyn mojego kolegi. Zaczęliśmy sie sobie podobać.. Jednak ze względu na wiek i to, że mieszkaliśmy kawałek od siebie nasz kontakt nie był dobry. Nigdy nie byliśmy razem, ale na paru imprezach i w paru różnych sytuacjach byliśmy bardzo blisko ze sobą.. Urwał mi się z nim kontakt, jednak ostatnio bardzo często go widuję. Raz na dyskotece, powiedział naszej wspólnej koleżance, że \\\"przeszła mu fajna dziewczyna koło nosa\\\" (mówił o mnie). Obecnie ma swoją dziewczynę, lecz ona wyjechała na 2 lata do Anglii. Wczoraj mieliśmy okazję sie spotkać, ponieważ mamy wspólnych znajomych i on cały czas szukał mojego spojrzenia.. Stanął na przeciwko mnie i przeszywał mnie swoim wzrokiem.. Mam takie mieszane uczucia. Nie wiem co zrobić. Jeśli nie możemy ze sobą być to chciałbym sie jakoś z nim pożegnać.. Raz na zawsze. Liczę na szczere wypowiedzi.. Pozdrawiam M.

Gość NA PODSTAWIE TEGO
co napisałaś moge tobie szczerze powiedzieć, że wierzysz w coś czego tak naprawdę nie ma Facet pewnie tobie się podoba i łudzisz si ę, że jak na ciebie spojrzy to ... jest równoznaczne z tym, że chce byc z tobą, a nie bierzesz pod uwagę, że gdyby chciał byc z tobą to na pewno by był i jnie ma znaczenia wtedy czy kogoś masz czy nie. [ Raz na dyskotece, powiedział naszej wspólnej koleżance, że \"przeszła mu fajna dziewczyna koło nosa\" (mówił o mnie).] nie wiem dlaczego uważasz, że to o tobie? Jedno co to bardzo nie w porządku zachowujesz się w stosunku do swojego faceta Nie kochasz go i nie rozumiem po co utrzymujesz ta znajomość ?

Chcesz sie poruchac i szukasz usprawiedliwienia? Przeciez dobre wiesz czym sie skonczy takie "pozegnanie". Nie boj sie, nikt sie nie dowie co zrobisz wiec w czym jest problem? A co moze pisze nieprawde? Moze chodzi o uczucia i chec stworzenia nowego zwiazku z nowym chlopakiem?

Gość Czy ty musisz zakładać
aż tyle topików ? ***myszka*** "...Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu... Możemy udawać, że kochamy... Możemy przywyknąć do drugiej osoby... Możemy przeżyć cała życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje...\". Właśnie... Mam chłopaka prawie 2 i pół roku.. jest mi z nim dobrze.. zawsze jak się pokłócimy to coś z tym zrobię i znowu jest dobrze.. Zależy mi na nim.. i staram się być jego przyjaciółką.. tzn taką osobą z którą będzie czuł się pewnie... On też jest bardzo dla mnie dobry... pomaga mi gdy tylko może i zawsze jest przy mnie gdy tego potrzebuję... możecie pomyśleć sobie że jestem jakaś dziwna ale czegoś mi brakuje w naszym związku... nie mam pojęcia czego... może czegoś czego jeszcze nigdy nie czułam.... niedawno poznałam innego chłopaka... na pierwszy rzut oka wydaje się taki zwyczajny..... Fajnie się z nim rozmawia... pisze na gg... widzę że nie jest idealny.. widzę też że ma dużo wad ale mimo to coś mnie do niego ciągnie... nie potrafię zapomnieć żadnej chwili którą z nim przeżyłam.. choć były to tylko zwykle codzienne sytuacje...takie jak rozmowa czy spotkanie...On uważa mnie za koleżankę a ja nie potrafię przestać o nim myśleć... Wie jednak że nie jest dla mnie tylko zwyklym kolegą ze szkoły...powiedział że nie chce żeby mój związek się przez niego rozpadł i zniknął z mojego życia.. przestał się odzywać...nie potrafię się z tym pogodzić... nie wiem teraz co mam o tym wszystkim myśleć... co z tym zrobić... proszę pomóżcie...... ZEJDŹ NA ZIEMIĘ DZIEWCZYNO TU ZIEMIA ...... TU ZIEMIA ..............

wtedy rozmawiali o mnie jesli o to Ci chodzi, troche zle to napisalam. w sumie o macie racje. trzeba zejsc na ziemie. sory za klopot. pozdrawiam