Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Niesmak pozostal ............

Zawsze zazdroscilam wujkowi

Polecane posty

Gość Niesmak pozostal ............

Otoz jak w temacie zawsze zazdroscilam bratu mojej mamy.Brat mamy ma teraz 44 lata ma rodzine 3 wspanialych dzieci - zone jak marzenie. Sliczna zaradna madra, dba o dom o niego i o dzieci. Oboje pracuja plus maja firme wiec na pieniadze nigdy nie narzekali. Idealna sprawa wujek pracuje w jakiejs tam firmie jest vice dyrektorem no i pracowal od rana do wieczora - no ale na wakacje zawsze jezdzili , zonie i dzieciom nigdy nic nie brakowalo. No i tego zazdroscilam ze tak idealnie i cudownie bo moi rodzice sie troche kloca ale sa bardzo szczesliwi natomiast wujkowi zawsze zazdroscilam harmonii w zyciu. No i wczoraj szok!!! Moj idealny wujek prowadzil podwujne zycie. Ma jakas tam babe (dlatego wracal wieczorem do domu) a zonie mydli oczy zabierajac ja na kolacje, wakacje itd ..... Acha uprzedze wasze pytanie ja dorastalam w szczesliwym domu bez problemow i nie jestem dzieckiem mam 25 lat i od 17 lat patrzylam na ta pozorna harmonie w zyciu mojego wujka wiec jestem w szoku ze on jest takim dupikiem. Mial ktos tak???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować