Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaalka

pomocy czy mozliwa ciąża?

Polecane posty

Gość alkaalka

czesc czy ktos odpowie mi na moje pytanie? czy mozna zajsc w ciaze jezeli nie bylo wytrysku? facet wlozyl mi 4 razy ale nie mial z tego przyjemnosci powiedzial nawet ze nic nie czul przyjemnosci bo go bolalo... czy moglam zajsc w ciaze? mozliwe jest zeby zostal wydzielony plyn przedejakulacyjny? odpiszcie bo strasznie sie denerwuje

Gość alkaalka
niee:( mozliwe czy nie? prosze powiedz mi:( strasznie sie denerwuje:(

Gość ciąza jest możliwa ZAWSZE
na przysżłość używaj gumek

Gość alkaalka
no ale w tym wyoadku? na ile procent? nie krytykujcie mnie tylko powiedzcie co sodzicie ale bez krtyki:(

Gość ja ci powiem prawde
zdejmij majtki rozłóz nogi przytataw cipke do monitora

Gość ratunku glowa mi peka
jak ci wsadzil to znaczy ze musial byc wzwodzie wiec byl podniecony i moze byc ze mial juz ten plyn ustrojowy wiec ciaza jest mozliwa nawet jak nei bylo wytrysku.ja tez zaszlam bez wytryku w srodku .zrob test 7 dni po tych stosunku

Gość ratunku glowa mi peka
a jesli go boli to moze ma jakas grzybice???

Gość miałam dokładnie
taki sam przypadek, z tym że mój facet rzeczywiście miał grzybice, na domiar złego zaszłam se :-0 na szczęście dziecko urodziło się zdrowe, bo bałam sie ze urodzi się też z grzybicą. Lepiej idź od razu do lekarza

Gość alkaalka
no ale zna ktos z was przypadek kiedy ktos zaszedl w ciaze jak facet wsadzil 4razy? i niebylo wytrysku? prosze o szczere wypowiedzi i nie krytykujcie mnie

Gość ent
ja zaszłam jak mi włożył raz bez wytrysku, nie musial wkładać 4 razy :(

Gość alkaalka
no ale byl bardzo podniecony? bo mojego faceta dotknelam i juz stwardnial i wlozyl mi 4 razy bo bolalo...no to twoj bl bardzo podniecony czy nie? czy odrazu wlozyl ci? odpiwiedz szczerze...

Gość alkaalka
chodzi mi o to czy byla gra wstepna czy nie. bo w moim przypadku nie bylo a wiec nie byl podniecony az tak bardzo.

Gość partner z sali gimnastycznej
Jak mu stał to znaczy, że był podniecony. U facetów nie ma stanu pośredniego albo leży - brak podniecenia... albo stoi i jest bardzo podniecony. A wtedy wtedy wydzielany jest płyn ejakulacyjny w którym są plemniki. Sama możesz sprawdzić... wystarczy, że ściśniesz czubek penisa, kiedy jest we wzwodzie... w 99% pojawi się kropla przeźroczystego płynu. A dlaczego go bolało?

Gość glowa mi peka
wez zrob test a nie pytaj sie ludzi czy bardziej byli podnieceni czy nie nawet jak 1 raz by cie popchnol jest ryzyko ciazy mozliwe bo w wydzielinie przed erekcja jestw ystarczajaca ilosc potrzebna do zapodnienia(juz 1 plemnik wystarczy chodz zeby jeden dotarl jest male prawdopodobienstwoe ale jest) wiec nie zawracaj dupy pytajaca sie ciagle o cos majac juz w 4 pierwszych postach odpowiedz .zrob test

Gość glowa mi peka
dodatkowo kup test za infekcje pochwowe bo pewnie twoj ma grzybice . koniec tematu