Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka TJ

Powróżę.........................................

Polecane posty

Bardzo chętnie powróżę pierwszym dziesięciu osobom. Dlaczego 10 ? Dlatego że jestem tylko człowiekiem i mam też swoje obowiązki. Oprócz obowiązków sa też zasady i to ich skrupulatnie będę przestrzegała. Prosze o uważne przeczytanie owych zasad bo na pytania , które nie będe spełniały tych wymogów nie będe odpowiadała. 1) prosze podac swoje imię , datę urodzenia. 2) zadać jedno dokładnie sprecyzowane pytanie . Prosze mnie nie pytac co mnie czeka w przyszłości, bo bo nie jest precyzja. Proszę też nie zadawać dwóch pytań i wiecej. Czesto moi klienci pytaja tak : co mnie czeka w życiu miłosnym oraz karierze zawodowej. To sa dwa pytania moi drodzy ! Na pewno nikogo nie ominę , będe odpowiadała w zależności od kolejności zadawanych przez was pytań. Kto pierwszy ten lepszy. Jeżeli kogoś pomine to będzie to wina zadającego pytanie. A teraz czekam na Was moi drodzy :)

Gość izabel1
czy wyjde za maz za czlowieka z ktorym obecnie jestem 26111978

Gość Koło Ratunkove
Witam, Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Chcę się dowiedzieć czy była sympatia myśli o mnie, czy pamięta, czy odezwie się (względnie - kiedy ) i czy mamy szanse na wspólną przyszłość? A może ułożę sobie życie z obecnym partnerem? Dziękuję za odpowiedź.

Gość cladowa cancy
16.11.1986 MAGDALENA Jak bedzie wygladac moja sytuacja finansowa w przyszlosci?

WITAM :-) kasia 4.IV. 82 czy z J. bede miala jeszcze jakis kontakt , spotkamy sie ? widzisz jakies mezczyzne obok mnie co z praca ? znajde prace tu gdzie mieszkam czy bede musiala sie gdzies wyprowadzic ????????

Gość Koło Ratunkove
Witam, Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Czy ułożę sobie życie z eks partnerem? a wszystko opisałam wyżej :) Dziękuję za odpowiedź. jeszcze raz, bo imię - Ania

Gość agnieszka99999
co mnie czeka w życiu miłosnym? 04021978

Gość bardzo chcialabym
6.09.1989 czy dostane ta prace na ktora czekam??:)

Gość bardzo chcialabym
moje imie to natalia, zapomnialam wyzej podac:) wiec natalia 6.09.1989 pytanie czy dostane te prace na ktora czekam?:)

Gość wiki 24
witam-edyta-20-09-1983 czy czeka mnie jakiesz wydarzenie w najblizszym czasie lub wyjazd?

cladowa cancy ::::::: Jeżeli chodzi o sprawy finansowe to już niedługo zauważysz poprawę. Masz szczęście bo ktoś z twoich znajomych pracuje w dobrze płatnej branży i Ciebie tez tam bedzie chciał wkręcić. Mam prośbę : nie bój się zmian. Brakuje Ci wiary , zmień to. Ta poprawa nastąpi na początku następnego roku :) pozdrawiam

Gość -taka mała ja-
Beata, 14.05.1982 Czy zajdę w ciąże w najbliższym czasie ? Czy zdecyduję się na zmianę pracy ?

Gość Koło Ratunkove
wróżko ominęłaś mnie, a pod spodem napisałam imię i sprecyzowałam pytanie :)

Gość chciałabym wiedziec
...::::28.05.91::::.... ~~~~Czy mój brat wróci do domu?~~~~ >>>>KAROLINA

Folklore ::::::: Mężczyzna będzie ale jeszcze nie teraz. Wśród tych którzy są teraz w kręgu twojego zainteresowania nie znajdziesz swojej miłośći. Miłość spotkasz na pewnej wielkiej imprezie , być moze to będzie Euro 2012. Tuż po 30-stce zostaniesz narzeczoną :) pozdrawiam

Gość cladowa cancy
dzieki Kochana Wrozko :) Nie wiem o ktorego tego znajomego chodzi, ale dziekuje :) A o tych zmianach i o tym ze jestem raczej strachliwa to jak najbardziej prawda!!! a moge jeszcze jakie pytanko zadac ??Prosze:)

Gość kurze twarze
28.06.1981 kiedy wkoncu bede na "swoim" tzn. kiedy bede miec wlasne mieszkanko? dziekuje

Robicie jeden wielki chaos. Zadajecie pytanie nie podając danych , a po chwili wklejacie jeszcze raz tekst z uzupełnionymi danymi bo zapomnieliście przeczytać itp. Myślałam że mnie poważniej potraktujecie. Szkoda że gdy ktoś wyciaga do was pomocną dłoń nie potraficie tego uszanować.

to jeszcze 5 lat mam czekac na to by zostac narzeczona :-( PROSZE POSTAW JESZCZE KARTY NA TO PYTANIE WROZKO A CO Z PRACA ????? ZNAJDE JA W TYM MIESCIE W KTORYM TERAZ MIESZKAM CZY BEDE SIE MUSIALA STAD WYPROWADZIC ABY DOSTAC PRACE ????????????????????

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaa
Wróżko nie gniewaj się.. ale bardzo się spieszyłam,żeby zdąrzyć dołaćzyć do tej dziesiatki:( Prosze odpowiedz:(

Gość Kattarina1985
17.04.1985 Zycie zawodowe,czy ulozy sie po mojej mysli. Prosze o wrozbe

Gość izabel1
wrozko dlaczego nie wrozysz po kolei? ja bylam pierwsza

Gość księżna
dziekuję

Obiecałam sobie że powróże 10 osobom więc tak zrobię. Wprowadzam porządek. Pokazuje wam jak powinno wyglądac wasze zgłoszenie :::::: 11-11- 1982 Mariusz pytanie : ................................... Imię prosze podac obok daty a nie w swoim nicku tak jak to zrobiła pewna Izabel. !

Gość Koło Ratunkove
tak też zrobiłam , zapomniałam jedynie podac imienia, więc je podałam sekundę później i nie widzę w tym braku szacunku, a zwykłą nieuwagę Anna 29.09.1984 Czy był partner się do mnie odezwie, czy będziemy razem, czy o mnie myśli etc? Dziękuję