Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka TJ

Powróżę.........................................

Polecane posty

Gość księżna
17021988 czy chłopak z ktorym jestem oświadczy mi się? Dziekuje za wróżbę

Gość Kattarina1985
17.04.1985 Magdalena Czy moje zycie zawodowe ulozy sie tak jak sobie to zaplanowalam.

Gość agnieszka99999
To jeszcze raz: 04-02-1978 Agnieszka Co mnie czeka w życiu miłosnym? Proszę uwzględnić, że byłam jedną z pierwszych zgłoszonych i podałam wszystkie dane, choć niezgodnie z formularzem, ale nie wiedziałam, że są takie wymogi...

Koło ratunkowe :::::::::: Obecny partner Cię zawiedzie i jeżeli nie chcesz cierpieć to rzucaj go natychmiast !!!! Bez zawahania ! Jeżeli będziesz to ciągnąc dalej to facet może sobie zrobić tak duże nadzieje że będziesz szantażowana. Widzę wyraźnie że masz wątpliwości co doniego i gratuluje intuicji ale nie zwlekaj z zakończeniem tego. Jest pewna osoba , której na Tobie zależy. Ty tą osobe bardzo dobrze znasz. Zadbaj o to aby uczucie wróciło. Pewnie domyślasz się o kim mowa :) pozdrawiam

PROSZE WROZKO JESZCZE TO PYTANIE TYLKO CZY ZNAJDE PRACE W MIESCIE W KTORYM TERAZ MIESZKAM CZY MOZE BEDE MUSIALA SIE STAD WYPROWADZIC BO NIE ZNAJDE TU PRACY ???????????

Gość Koło Ratunkove
dziękuję

Gość izabel1
wrozko to mam sie poprawiac czy juz mi nie powrozysz odpisz, zebym wiedziala na czym stoje.

bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa ::::::::: Powiem tak. Jesteś wspaniałą dziewczyną i jeśli nawet Andrzej Cie nie pokocha to pokocha cię ktoś inny równie mocno jak ty jego. Ty kochasz Andrzeja ale on ma pewne wątpliwości. To facet , który nie koniecznie lubi grzeczne dziewczynki , takie misiaki niewinne jak ty. Czasem lubi poszaleć , lubi tez kobiety które potrafią dominować w związku.

Gość belle plage
21-05-1985 - Agnieszka Czy obecny partner mi sie oswiadczy? :D moglby sie juz pospieszyc ;)

Gość cladowa cancy
do wrozki: To czy moge zadac te dodatkowe pytania... bardzo mi na tym zalezy :)

Gość kochani czuję
25 -12 - 79 Kiedy będę miała swoje mieszkanie lub dom ?

bardzo chcialabym :::::::::::::::: Będzie ci ciężko dostac ta pracę. Jesteś ambitna ale i młoda , nie masz doświadczenia. Znajdziesz inną pracę , mniej satysfakcjonującą od tej która ci się marzy ale będzie to praca która powinna przynieść ci sporo radośći. Widzę że w tej nowej pracy poznasz dwóch wspaniałych chłopaków. Będą to bliżniacy. Obojgu z nich się spodobasz ale ty raczej nie będziesz zainteresowana czymś więcej niż przyjaźń.

Gość jestes wredny
po jaka holere nasz bałamucisz bawi cie to az tak bardzo ...?