Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEEEGI KI

7 dniowa przerwa w braniu tabletek. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość MEEEGI KI

Po wybraniu całej paczki tabletek zaleca sie 7 dniową przerwę w braniu pigułek. I tu moje pytanie. Czy jeśli zażywam tabletkę wieczorem o godzinie 20 to czy 8 dnia nadal jestem zabezpieczona przed zażyciem tej tabletki. To dopiero moje początki z zażywaniem pigułek i trochę się stresuje czy aby tego 8 dnia nie mogłam zajść w ciążę.

Gość MEEEGI KI
uffff ;]

Gość MEEEGI KI
czytałam ulotkę kilka razy. Myślałam ze po to jest to forum żeby można poradzić sie kogoś w razie potrzeby czy niepewności. Jeśli tylko takim słownictwem potrafisz wyrażać swoje emocje to Tobie proponuje gimnazjum!

Gość MEEEGI KI
a po za tym 28 dni to jest do ostatniego dnia 7-dniowej przerwy. a co z 29 dniem do godziny zażycia kolejnej tabletki?

Gość kukukuku
weź dziewczyno...właśnie takim osobom przydałaby się edukacja seksualna z prawdziwego zdarzenia... stężenie hormonów utrzymuje się w organizmie, jesteś zabezpieczona...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci