Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lamia 2

rozmowy w toku

Polecane posty

Nie wiem czy ogladacie teraz. Płakać mi sie chce, bo osoby, ktore maja maja naprawde bariere zeby poznac faceta/kobiete poznaja. A w tym programie konkretnym dziewczyny niskiego wzrostu przebieraja prawie, maja facetow wysokich, a ja nawet jakbym stanela na rzesach, to nic. Co to trzeba kurde w sobie miec?

Gość Piotruś Ban z roboty
Bo jesteś pasztetem

to chyba jednak chodzi o wysoka samoocene, bo jak slucham tych dziewczyn, to one smialo mowia o swoich potrzebach, ze cos tam im sie nie podoba, a ja niestety szkoda słów ehh

Gość Piotruś Ban z roboty
Tak z pewnością o to chodzi :classic_cool: :o

no tak mozna tak powiedziec, ale nie wiem czy ogladasz od poczatku, one prawie wszystkie mialy po kilku zdrowych facetow i kilka z nich rzucilo ich z roznych wzgledow. No i to jest cudowne, ze mimo barier znajduja itd, ale w takim razie ze mna jest cos nie tak, bo ja nie mam dzieki Bogu barier i i tak nic z tego

Gość lamia dwa
chetnie Cię poznam, też nie mam barier :P ile masz lat ? :D

Gość ptasiara
lamia 2 i nikogo nigdy nie miałaś? ile masz lat?

oj miałam ciagle niby kogos mialam i zawsze bardzo sie starałam, a jednak suma sumarum teraz nie mam nikogo i co gorsze zauwazylam, ze teraz to siie wydłuza czas poznania innego. Pewnie to ta magiczna 40-tka ehh Moją barierą byla i jest niska samoocena i to, ze mnie rzadko widac na zewnatrz.

W sumie one tak dokladnie sie nie wypowiadały, ale jedna mowiac faktycznie zrobila na mnie bardzo pozytywne, takie cieple wrazenie. Ja mysle, ze mozna sie zakochac w kazdym o ile tez kazdy potrafi siebie jakos ciekawie wyrazic.

Iaseczka owieczka :) o jak miło, ze ktos mnie pamieta ! :D niestety mnie przekonali, ze nie dam rady z wierceniem, bo u nas twarde sciany sa. W efekcie nadal mieszkam z zarowką, a piekny zyrandol stoi na komodzie ;)

moj kiedys siedzial na ławce z sasiadem przed blokiem jak wracalam i z wrazenie nie moglam gładko trafić kluczem do zamka. Zamiast sie usmiechnac, bo patrzyl na mnie, to ja wkomponowalam prawie glowe w te drzwi ehh no i kto pokocha taka dzikuske jak ja? A Ty czynisz jakies zabiegi z sasiadem swoim? ;) Iaseczka owieczka a skad jesteś, przepraszam, ale nie pamietam.

Gość lamia dwa
mam połowę tego co Ty :]

Dziekuje laseczka owieczka, zapisałam, ale napisze w najblizszym czasie. A powiedz duzo nas lat dzieli?