Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona wystraszona

Dlaczego boję się seksu?

Polecane posty

zwariowales? ogolnie sie z seksu nie spowadam, raz mnie jeden namolny ksiadz zaczal wypytywac, naklamalam mu cos zeby sie nie zesral w konfesjonale:-O

Gość oho i juz nieznany
zaczyna snuć swoje fantazje. 😴

Gość sdfnty
Zruchana i zeszmacona, i z krwawiącym kroczem jeeeee :classic_cool: No masz gust :classic_cool:

>> zwariowales? ogolnie sie z seksu nie spowadam, raz mnie jeden namolny ksiadz zaczal wypytywac, naklamalam mu cos zeby sie nie zesral w konfesjonale Więc twoja spowiedź jest nieważna, a przyjmując po niej komunię dopuszczasz się świętokractwa :( Co za to grozi nie musze chyba mówić :(

nieznany sprawca takich dupków jak ty omijam szerokim lukiem :O zalllll mam nadzieję, że ten jedyny facet będzie potrafil kiedyś poczekac na to az bede na to gotowa

wolałabym poczekać

Jesli to bedzie ten jedyny to pewnie dlugo czekac nie bedzie hehe;) a Nieznany widze ze ma bojna fantazje online ciekawe jak to sie odnosi do szarej codziennosci:P

Gość sdfnty
Herbaty ci zaparzy i zostawi z kisielem w majtach :classic_cool: BOSKO Może frytki do tego? :classic_cool:

odezwal sie kurwa swietoszek:-O komunia jest moja prytwana sprawa i mojego sumienia nie bede odp na pytania ksiedza ile razy tro robilam i jak sue zabezpieczalam sa pewne granice

Gość lustereczko lustereczko
nieznany tylko pewnie jak większość zakompleksionych facetów dużo gada a mało robi

>> mam nadzieję, że ten jedyny facet będzie potrafil kiedyś poczekac na to az bede na to gotowa I pewnie najlepiej zeby był prawiczkiem i nie naciskał na twoją cnotę az do 30?? :D :o

a tutaj cie zaskocze bo prawiczkiem byc nie musi

Gość bo nieznany sprawca
dawniej występujący pod nickami: mariachi, companero, camp nou i pewnie cos tam jeszcze to znany na kafe bajarz- erotoman. 😴🖐️

ja jestem zdania ze warto

>> komunia jest moja prytwana sprawa i mojego sumienia nie bede odp na pytania ksiedza ile razy tro robilam i jak sue zabezpieczalam sa pewne granice Jednym z warunków sakramentu pokuty jest SZCZERA spowiedź, drugim ŻAL za grzechy, a trzecim MOCNE postanowienie poprawy. Nie spełniajac tych warunków, to twoja spowiedź jest NIE WAŻNA, a przyjmując po niej komunię dopuszczasz się ŚWIĘTOKRACTWA. Ale okej, to twoja sprawa. To po prostu takie typowe, niby świeta, niby komunia, a w rzeczywistosci.... no cóż 🖐️

dokladnie, chyba sie podniecal tym co mowie a na koniec mi oznajmiil zebym nie myslala o seksie i nie fantazjowala bo to grzech ciekawe czy on nie mysli nigdy? juz to widze aznam wyniki badan i wiekszosz z nich nie to ze sobie wali konia to jeszcze posuwaja na boku :-O

Gość sdfnty
ejjj a może by się brzydzisz facetów? :O

ale ja bym chciala po slubie a co jesli ten jedyny bedzie mial inne zdanie niz ja? co jesli bedzie chcial chociaz piszczot a ja sie bede bala?

Tamari haha no raczej, ja sadze ze on mial zupelnie nieskazitelne mysli pytjac sie Ciebie o Twoje zycie erotyczne hahaha:D Ciekawa jestem czy babciom tez takie pytania w konfesjonale zadaje... a moze malych ministrantom:P

:-O dkatego tez glabie nie zamierzam sie spowiadac z seksu bo nie zaluje i sie nie poprawie w tej kwestii nie jestem wiec zaklamana dotarlo do pustego lba?

>> ale ja bym chciala po slubie a co jesli ten jedyny bedzie mial inne zdanie niz ja? co jesli bedzie chcial chociaz piszczot a ja sie bede bala? Niedanow był tu temat jakiejs kretynki, która nawet po slubie bawała się popuscic szpary swojemu fagasowi :o To jest jakaś choroba psychiczna :o

owieczko mam nadzeje ze masz racje :) ale i tak przeraza mnie seks i wszystko co z nim zwiazane :(