Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona wystraszona

Dlaczego boję się seksu?

Polecane posty

>> Nieznany od Ciebie kazda normalna kobieta znajac Twoje poglady i przygody z wikarym na pewno ucieka Tak własnie jest, dlatego siedze na kafeterii :classic_cool:

Gość do campa
>> opowiesz jak było ? Troche bolało, ale jak wikary ossstro naparł na moją okrężnicę, to juz było całkiem przyjemnie Wiedzialam ze kazdy facet marzy o seksie z innym mezczyzna, jestes pewien ze to byl wikary ?:P

to co ja mam zrobic? 😭

Gość LUCYFERUS
Pisałem ci :classic_cool:

Wiedzialam ze kazdy facet marzy o seksie z innym mezczyzna, jestes pewien ze to byl wikary ? Miał koloratke i robiliśmy to w zachrystii :) Chociaż... koloratka to mógl byc też fetysz np. kościelnego :(

Niedoswiadczona... co masz zrobic nic po prostu zyj, a myslisz ze jak ktos ma sklonnosci sadomaso to sie pyta co ma zrobic zeby znalesc sobie partnera?

Gość hahahah
Nie mam pojęcia moje drogie czego się obawiacie. Sex jest super. Gdybyś to robila ze zwierzętami. No. To wtedy byloby ohydne.Ale ty+on=sex. To normalne. Oral. Anal.Cóż to kotku za różnica. Czym więcej przyjemności tym lepiej. Trzeba wszystkiego spróbować. Masaż erotyczny.Gadżety.

po co mi terapia, jako dawniej taki epoglady jak moje byly normalne, to ten swiat zwariowal :O pelno tylko seksu i rozpusty, a gdzi emiejsce na uczucia, zaufanie i bezpieczenstwo? :O no i gdzie sa normalni faceci a nie napalone samce? :O

Gość LUCYFERUS
Gdybyś to robila ze zwierzętami. No. To wtedy byloby ohydne. Człowiek też zwierzę. :classic_cool:

phi,chyba Cie glowka boli spadam, mam cos do zrobienia np wypicie likieru :classic_cool: bye

to juz zauwazylam, dlatego tutaj nie szukam :O

>> taki epoglady jak moje byly normalne, to ten swiat zwariowal Dawniej palono ludzi na stosach, a kobiety służyły nam jako służba. Chcesz wrócic do tych czasów? :) >>gdzi emiejsce na uczucia, zaufanie i bezpieczenstwo? no i gdzie sa normalni faceci a nie napalone samce? Ok, po sexie moge cie pocałowac :)

terapia byla dla autorki topu tobie zadne terapie nie pomoga i tak jetes przypoadkiem beznadziejnym:-O

niektore ladacznice przydaloby sie spalic wiec mozemy wrocic do tamtych czasow

Gość LUCYFERUS
nadziejesz się na jakiegoś faceta, zobaczysz :classic_cool:

>> phi,chyba Cie glowka boli Nawet jak mnie głowa boli, to ostrego i brutalnego sexu nie odmawiam. Sobie ani kobiecie, która dostąpi zaszczytu bycia przelecianą przeze mnie :classic_cool: >>spadam, mam cos do zrobienia np wypicie likieru Alkoholizm :(

Gość LUCYFERUS
Btw inkwizycja to był mój pomysł :classic_cool:

u mnei nawet jak sie napatoczy to i tak nic z tego nei bedzie, bo on pewnie seksu bedzie chcial :O