Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona wystraszona

Dlaczego boję się seksu?

Polecane posty

Gość LUCYFERUS
Zaczynasz mnie denerwować... niedoświadczona :classic_cool:

Ladacznice, pewnie panienki w wieku gimnazjalnym rzucajace sie na wszystko co sie rusza :O

ja sie jakos tego pomaranczowego kmiotka nie boje :P

Gość LUCYFERUS
Bóg ci dał peezde żebyśś mogła używać, a potem trafić do mnie, nie opieraj się swojej naturze, to gorsze niż piekło :classic_cool:

Niedoswiadczona trzeba im wybaczyc padly ofiarom podstepnej choroby ...burza hormonow te sprawy... straszne naprawde straszne:P

zaraza po prosty :O

Gość LUCYFERUS
Nie wiesz co czynisz, jak tak dalej pójdzie to ci zgotuję takie piekło, że będziesz ŻAŁOWAŁA, że wcześniej nie zaczełaś grzeszyć. :classic_cool:

Gość Marluś
Marlena 01.10.1988 W tym roku rozpoczelam nauke w nowej szkole. Jak bedzie mi szla nauka i czy bede dobra w swoim zawodzie? Jak w przyszlosci bedzie mi sie powodzilo finansowo? Czy jest sens zebym kiedys powrocila do gry na flecie poprzecznym?

Gość LUCYFERUS
Popytaj się innych niedoświadczonych wystraszonych.... :classic_cool:

Gość LUCYFERUS
Zacznie się od pogarszającego się nastroju... potem przyjdą wyrzuty sumienia, następnie niska samoocena, a na końcu.... kto wie, może nawet samobójstwo. :classic_cool:

LUCYFERUS Zacznie się od pogarszającego się nastroju... potem przyjdą wyrzuty sumienia, następnie niska samoocena, a na końcu.... kto wie, może nawet samobójstwo. Doprawdy nie docenialam mocy fletu poprzecznego....

Gość też dziewica 24
Dziewczyno, z takim podejściem to umrzesz ze wstydu przy defloracji:D Wiesz, co> BYłam ostatnio u gina, musiał mnie zbadać. Normalnie, no nie będe się bawić w jakieś badanie w doopie, dajcie spokój, ponieważ chodzę do babeczki i ona ma małe palce, to jakoś mi to nie robi różnicy. Kłąde się na tym krześle, ona włożyła mi palec i naciska na brzuch. I zaczęło mnie wszystko boleć:O No ale nieważne. Skończyła, usiadłam, zeskoczyłam z fotela, a tam... prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D Gdybyś nie wiedziała, o co chodzi: jak się poluzje zwieracze w cipie to wchodzi tam powietrze, które potem musi wyjść:classic_cool: Strasznie mnie to rozbawiło i mówię kobiecie, ze przepraszam, ale to sprawka matki natury:P Zanim zechcesz uprawiać seks, nawet po ślubie, zastanów się, co by się stało, gdybyś robiła to po ciemku i po bożemu, pod kołdrą, bez udziwnień i zboczeń, a facet wyjąłby albo włożył fiuta i rozległby się odgłos głośnego pierdnięcia:classic_cool:

Gość LUCYFERUS
jak myślisz kto spiowodował że tu jesteś? Chciałem ci to powiedzieć i tyle :classic_cool: I tak należysz do mnie, ale możesz mieć trochę przyjemności jeszcze... :classic_cool: Twój wybór :P

Gość też dziewica 24
NO niestety, tak było. Ponieważ ja już mam te traumatyczne przeżycia za sobą, nadal pozostaję w cnocie i nie martwi mnie to. Już dawno odsunęłam od siebie te brudne myśli o seksie. Nawet podczas cowieczornej masturbacji myślę tylko o wyszywaniu poszwy ściegiem krzyżykowym:classic_cool:

Gość LUCYFERUS
Wiesz co od starego usłyszałem jak przegrał? "Mała strata", wyobrażasz to sobie? Co ten staruch sobie wyobraża, no ale nic, mam nadzieję, że to rozważysz jeszcze, jak nie, to ja już o ciebie zadbam, moja miła. :classic_cool:🖐️

Gość też dziewica 24
A tak na poważnie to współczuję nieco autorce. Sama nie uprawiam seksu, bo nie mam szczęścia do mężczyzn, a niestety tak z byle kim nie mogę:O Przydało by się, żeby przynajmniej mnie pociągał, a nie mam żadnych uczuć tego typu i pociągu do obcych ludzi. Tzn. najpierw muszę kogoś poznać, polubić, jeśli czuję się z nim dobrze, to potem albo pożądanie do tej osoby przychodzi, albo nie. NO ale co z tego, że ja na kogoś lecę, skoro on nie jest za bardzo zainteresowany, a zazwyczaj bywa tak, że facetom z czasem się odechciewa, a mi się z czasem zachciewa coraz bardziej;) Poza tym nie mogę stosować tabletek antykoncepcyjnych, a mam nieregularny okres, nie mam raczej owulacji, ale może się ona zdarzyć w każdej chwili i chyba by umarła ze stresu potem:O A nie jestem zdrowa i stres mi bardzo szkodzi:( W każdym razie są jakieś tam powody:) Ale jeśli poważnie pisze o tym, że jej niedobrze na widok śliny, w ogóle na widok drugiego, bliskiego jej człowieka, no to bryndza. I nigdy nie zdecydowałabym się na seks po ślubie. W ogóle na ślub:O Przecież to patologia! Jak ludziom jest dobrze, powinni byc razem. Jak nie, powinni szukać dalej. Ślub jest głupi:O A jeszcze seks po ślubie....:O

Gość LUCYFERUS
Hej dziewica, za uchylanie się od miłości bliżniego swego masz na razie w nawiasach. :classic_cool:🖐️

Gość też dziewica 24
Kurde, ja bym się nie uchylała, tylko nikt mojej miłości nie chce:( Bo moja miłość musi być na moich warunkach:classic_cool: Taki już mam diabelski charakterek. Ale te warunki nie są złe. Az tak bardzo;)

Gość też dziewica 24
I chyba w zawiasach, nie nawiasach:P

Gość LUCYFERUS
Egoistka, dawać trzeba a nie brać, jak się nie słuchało i nie czytało co stary z synalkiem tłumaczył to masz, sama widzisz. :classic_cool:

Gość LUCYFERUS
w nawiasach, zawiasy będą później :classic_cool:

Gość też dziewica 24
Eh, co tam z Ciebie za Lucyfer:O Gówno wiesz:P Ja bym właśnie chciała dawać, ale wolałabym, żeby mi nikt nic nie dawał:D Nie ma osób, które się na to godzą. oczywiście dawać wszystko z wyjątkiem ciała:classic_cool: