Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaa

Niespełniona miłość

Polecane posty

Gość mysiaa

Hej ! Opowiem Wam moją historię. Mając 14 lat zakochałam się w uroczym starszym o 3 lata chłopaku, moja pierwsza miłość. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że mam siostrę bliźniaczkę. Oczywiście ona była tą ładniejszą i to za nią ( wtedy jescze chłopcy ) szaleli jeśli można to tak określić. Oczywiście jak to zwykle w takich sytuacjach bywało, Bartek wybrał Ewelinę ( oczywiście szybko się rozstali ) . Dziś mam 21 lat narzeczonego - mieszkamy razem planujemy wspólna przyszłość. Pewnego dnia na naszej klasie dostałam zaproszenie właśnie od Bartka. Co jakiś czas piszemy ze sobą, jakieś takie czysto przyjacielskie krótkie wiadomości. Tylko, że z mojej strony zaczyna to być coś więcej. Cały czas myśle o tym co by było gdyby.......... Jeśli chodzi o mój obecny związek zawsze w nim czegoś brakowało. Dawid był tym który jako pierwszy zwrócił uwage na mnie a nie na Ewelinę. Ostatnio zrobił się despotyczny i wszystko musi być tak jak on tego chce ja nie liczę się wogólę. Ocywiście bez wyjaśnień usunęłam Bartka z naszej klasy. Ale bardzo często o nim myślę, czasem mam wrazenie, że to coś więcej niz zauroczenie. Co ja mam robić ??????

Gość jhdjdhfjd
powiedzieć mu o tym. bo inaczej wyjdziesz za tamtego i zniszczysz sobie życie. pogadaj szczerze z Bartkiem:)

Gość mysiaa
I co ja mu powiem ?? No cześć wiesz co w zasadzie to kocham Cie od 14 roku zycia :(