Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkaa123456

miesiaczka i jajeczkowanie mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość inkaa123456

witajcie. czy mozliwe jest jajeczkowanie i okres podczas ciąży? mianowicie. na pocztaku lipca kochalam sie (do wytrysku nie doszlo) nad jeziorem wi potem 18 lipca dostalam okres ktory trwal tak jak zawsze 6 dni. potem w sierpniu mialam jajeczkowanie ale okresu nie bylo w sierpniu. dodam że bylam na wczasach za granica moze zmiana klimatu i wody ma wplyw na miesiaczke? albo stres swoje robi? jak myslicie? niech ktos mi odpowie czy mozliwa jest w tym wypadku? pomocy bo nie moge zebrac mysli ze stresu:(

Gość inkaa123456
ja pytam serio chce wiedziec czy jest to mozliwe. jesli sie nie znasz i chcesz sobie zartowac to idz gdzie indziej. czy zna sie ktos na tym? macie doswiadczenie? prosze nie nabijajcie sie ze mnie:(

Gość jajeczkowanie podczas ciąży
?:O dziewczyno, sprawdż najpierw czym jest jejeczkowanie=owulacja, a potem zadawaj tak kretyńskie pytania:O

Gość inkaaaa123456
czyli ze co? ciążą jest nie możliwa czy tak? odpisz!!

Gość dziewczyno litości
ile ty masz lat?:O 12?:O

Gość inkaaaa123456
nie.. zna sie ktos na tym? odpowiedzcie tak czy nie? bo mi sie wydaje ze nie ale wole zapytac moze ktos sie na tym zna....

Po pierwsze - jajeczkowania nia ma sie podczas ciazy. Zastanawiam sie, skad wiesz w ogole, ze je mialas? Mialas robione usg badz test owulacyjny? Tego "na oko" nie da sie stwierdzic. Po drugie - miesiaczka w ciazy jest niemozliwa. Jesli juz, to nazywamy to krwawieniem, ale nie wydalana jest przy tym komorka jajowa, bo ona... (patrz pkt 1) Po trzecie - wykluczam w twoim wypadku ciaze, ale proponuje dla pewnosci wykonac test.

Gość inkaaaa123456
mozna stwierdzic owulacje... obserwujac sluzy wydzielane przez organizm.. najpierw wyglada jak bialko jaja kurzego a potem jest taki mleczny... o tym to nawet na biologii uczyli .. czyli ciaza niemozliwa jest tak?

Gość dziecko a na biologii
nie mówili czy jajeczkowanie może występować w ciąży?:O ty potrafisz czytać?:O może wróć się do szkoły podstawowej na lekcje języka polskiego - czytanie ze zrozumieniem się kłania:O widzę, że wciąż nie pojęłaś tej sztuki:O dziewczyna napisała ci jak krowie na rowie, a ty dalej nie rozumiesz?:O

Teoretycznie tak, ale uwierz mi, ze mialam kilkakrotnie USG w czasie owulacji, gdzie wszystko powinno byc juz na tacy... i diagnoza - cykle bezowulacyjne. A biolagia mnie tu nie strasz ;)

Gość dziecko a na biologii
i zapewniam cię, że tylko na podstawie obserwacji śluzu - NIE MOŻNA STWIERDZIĆ czy owulacja już była czy nie bez względu na to co mówiła twoja pani na lekcjach biologii:O

Gość Hello 25
Inka nie sluchaj jej!! Moja babcia miala miesiaczke przez pol roku podczas ciazy i moja mama rowniez. To prekazane genetycznie. Wiec i ja rowniez moge miec. Ale nie musze. Podczas ciazy owszem mozna zajsc w ciaze po raz drugi. ale to jest bardzo ale bardzo zadki przypadek. Kiedys byl taki przypadek ze kobieta miala caze mnoga. Ale podczas porodu urodzila jedno i strwierdzono ze drugie dziecko zostalo poczete puzniej. I urodzila drugie dziecko po 2 miesiacach podajrze. Potem co sie okazalo ze dzieci mialy rozne DNA. I co sie okazalo ze jedno dziecko jest jej meza a drugie jej kochanka. To bylo z jakis rok temu ta sprawa. Wiec jak druga kolezanka nie wie to niech nie drze papy i nie robi debili z innych!!!!!! Goraco pozdrawiam.

Gość gość
Ja mam teraz taka sytuacje. Hcg wskazuje ciaze na 3 tydzien a okres mialam tydzien temu. Ginekolog ciazy nie stwierdzil natomiast stwierdzil ze jajeczkuje. Od wczoraj siedze na necie i szukam czy w ogole to mozliwe ze jestem w ciazy bo sami lekarze sa glupi i kazali czekac na nastepna miesiaczke i po niej zrobic test ciazowy:/