łaknienie 53 Napisano 5 godzin temu Kabaret na wp Tv wykorzystał mój tekst " ten pierścień wykuty w Górze Przeznaczenia". Kilka tygodni po napisaniu o tym tutaj, 4 lub 5 lat temu. Pierścień był aluzją do obrączki ślubnej a "Góra Przeznaczenia" do Władcy Pierścieni powieści J. R. R. Tolkiena. Wskazując na pierścień jako znak kontroli - dla żartu, śmiechu. Wśród publiczności znaki rozbawienia były średnie a nawet małe. Uznalem wykorzystanie mojego tekstu za osiągnięcie. Pierwsi dowiadujecie się o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 18 Napisano 5 godzin temu zaraz ci odpisze ale właśnei srram czekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano 5 godzin temu Tekst "z pierścieniem " mógł brzmieć inaczej, to nie jest dokładny cytat. Dowody znikły. Nie powiem, że moje skromne ego zostało połechtane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 5 godzin temu Nie znam. Nic tu nie było takiego. Wp to lewaki lezaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano 5 godzin temu Było. Mogli to sami wymyślić, ale byłem pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 4 godziny temu schizofrenia po 5 latach sobie przypomnial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: schizofrenia po 5 latach sobie przypomnial Od razu, momentalnie o tym wiedziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 4 godziny temu To wstaw a nie dùpe zawracasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa i Anastazja tak 1 Napisano 4 godziny temu Mi ciągle wlepiają bany i usuwają tematy, ale nadal czekam na Anastazję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabulaBoża napisał: To wstaw a nie dùpe zawracasz. Zostało to usunięte. Były tu dyskusje o małżeństwie 1 minutę temu, Mewa i Anastazja tak napisał: Mi ciągle wlepiają bany i usuwają tematy, ale nadal czekam na Anastazję Z tamtymi tematami było identycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, łaknienie napisał: Zostało to usunięte. Były tu dyskusje o małżeństwie Z tamtymi tematami było identycznie. To jak poległ To o czym ty piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa i Anastazja tak 1 Napisano 4 godziny temu Czyli najpierw dali w nie masz uprawnień do wyświetlania a potem opublikowali tekst? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mewa i Anastazja tak napisał: Czyli najpierw dali w nie masz uprawnień do wyświetlania a potem opublikowali tekst? Jesteś bratem bliźniakiem mirka stablinskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Cześć Babula Boża, jutro mam chęć nagrać piosenkę jak śpiewam karaoke dla mojego ukochanego Klaudiusza, jak dobrze pójdzie to jutro wieczorem wrzucę na neta, obejrzysz jak śpiewam i ocenisz? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: Cześć Babula Boża, jutro mam chęć nagrać piosenkę jak śpiewam karaoke dla mojego ukochanego Klaudiusza, jak dobrze pójdzie to jutro wieczorem wrzucę na neta, obejrzysz jak śpiewam i ocenisz? Xd Musisz powiedzieć pozdrawiam babke bozom kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 4 godziny temu Okej z dedykacją dla Klaudiusza i pozdrawiam babkę boża kochana xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łaknienie 53 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Moja gdy nadejdzie mogła by mnie kontrolować było by to ekscytujace, nawet by mogła przy mnie ten pierścień wykuć jak Xena Wojownicza Księżniczka. Inspiracja która gdzieś kotłowała się w podświadomości był Daniec który powiedział że na rękę dostajesz radar, "ona już wie gdzie jesteś i co robisz". Edytowano 4 godziny temu przez łaknienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach