Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka1234

życiorys w podaniu na studia

Polecane posty

Gość studentka1234

witam składam teraz papiery na studia i mam do wypełnienia życiorys... tylko mam pytanie co ja mam tan wpisac?

Gość studentka1234
no właśnie wszystko jest najpierw po koleji,czyli tam dane rózne a potem jest życiorys i sporo wolnego miejsca...a potem zainteresowania,odbyte praktyki itd:/ i nie mam pojęcia coz tym życiorysie napisac? że niby ukończone szkoły?bez sensu troche

Sorry i Ty chcesz studiowac ? Przeciez zyciorysy dzieci w podstawowce ucza sie pisac ;/

Gość forumowiczka od paru dni
w necie jest duzo przykładow. Ogolnie najpierw piszesz swoje dane personalne, potem ukonczone szkoly,ew. jakies osiągniecia, jakie znasz jezyki i na jakim poziomie, zainteresowanie, typu ulubione przedmioty, muzyka, sport(z podaniem przykladow najlepiej). Na koniec mozesz zabajerowac jakos swoimi cehcami, np. ze jeztes osobą sumienną i odpowiedzialną. Ale poszukaj jeszcze w necie, bo nie wiem czy pamietam wszystko,co tam trzeba wpisac.

Gość takuma
i tak nikt tego nie bedzie czytał

Gość studentka1234
grancias wal się;] i gó*** cie obchodzi co chce robic debilu:| jakoś nikt nie potrafił mi powiedziec co mam tam napisac,a i przecież dane personalne wpisywałam wcześniej tak czy siak dzięki za odp;)

bez sensu że każą ci życiorys swój podawac:/ ja nie musiałam nic takiego pisac składając papiery na studia w życiorysie piszesz głównie o ukończonych szkołach tak jak sama wyżej napisałas a no i npp o tym czym się zajmują twoi rodzice ale to chyba niekonieczne.... grancias daruj sobie głupie uwagi:/