Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta111

Zadziwia mnie...

Polecane posty

Gość kobieta111

... to, dlaczego ludzie (zaznaczam NIE wszyscy!) na tym forum tak czesto, tak łatwo obrazaja sie na wzajem, ublizaja sobie itp itd prawie w kazdym temacie znajdzie sie jakis "element", ktory nawymysla autorowi, czy tam innemu rozmowcy. Ok zdarzaja sie tacy z ktorymi nie da sie inaczej (choc moze sie da?), lecz mam wrazenie, ze ludzie wyladowywuja tutaj swoje calodzienne flustracje... szkoda, ze nie mozna inaczej - zdrowiej, szacunek nalezy sie kazdemu - takie moje zdanie. Pozdrawiam

Gość Aliania
Bo są nieszczęśliwi, widziałaś szczęśliwca który obrażałby innych, wychowałam się w patologicznej rodzinie ale nie ma we mnie nawet krzty jadu Ludzi ktorych wymienilas cehcuje powierzchowne wychowanie, duze luki w milosci rodzicielskiej, osoby total zakompleksione, sfrustrowane, nielubiane, nieuadne, w zyciu zapewne tchorze a tu maja pole do popisu, moga byc soba :D

Gość kobieta111
mam bardzo przedsiębiorczego chłopaka, podłączył na lewo pod prąd od sąsiadów:classic_cool:

Gość kobieta111
Dla krewetki sorry masz racje frustracje... . Przepraszam wszystkich, ktorzy poczuli sie dotknieci moim "ortem":) - heh bywa Co do tematu, tak pole do pomisu maja, wydaje sie, ze sa anonimowi, ok juz chyba powiedzialam wszystko, co chcialam.

Gość kobieta111
poprzedni wpis nie jest moj, ale fakt ciekawy :). Ok dobranoc zasypiam ...

czy to przypadkiem nie jest topik do mnie, ze cie opieprzyłam na innym topiku?? otóż nie, nie wyładowuje tu swoich frustracji, tylko zamieszczam swoje zdanie. A jesli ono ci sie nie podoba (pewnie dlatego, ze nie napisałam jaka to ty jestes madra i ładna, tylko ze mało skromna, co cie pewnie wnerwiło i zapoczątkowało ten temat) to trudno. Przezyje. Poprostu mnie wnerwia cos takiego, co napisałas na tamtym topiku i tyle.

Gość kobieta111
jeszcze tylko do es Lejdi -> jesli tak to zrozumialas sorry. Otoz nie to nie bylo do Ciebie! Kilka dni temu przeczytalam przemily temat, w ktorym to pewna pani opowiedzila jak bardzo jest szczesliwa ze swoim mezem, (nie chce mi sie szukac wiec nie wkleje linku - wybacz zmeczona juz jestem). I? i kilka osob bardzo nie ładnie zareagowalo na jej wpis i to w zw. z tym. Tyle. Mozesz wierzyc badz nie.

Gość móżyny jestescie
wszyscyście są buce

Gość kobieta111
nie ładnie bezpodsawnie osadzac kogos :):):) radze sie nstepnym razem upewnic.

Gość kobieta111
wącham krzesełka w tramwajach komunikacji miejskiej :classic_cool: