Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona177

Sperma..

Polecane posty

Gość ona177

HeY.! Mam pytanko :) Zrobiłam loda chłopakowi tylko raz kilka dni temu.. mój chłopak gdy wiedział, że będzie miał wytrysk powiedział "uwaga" wycofałam się i strumień poleciał na jego brzuch. Nie wyobrażam sobie mojego zachowania jeżeli sperma mojego chłopaka "wylądowała" w moich ustach... Jedni mówią, że jest to obleśnie i obrzydliwe inni że smaczne i nawet fajne:P, mój chłopak pali, więc z tego co słyszałam sperma nie jest zbyt dobra w tym momencie... Boję się, ze gdy kiedyś by się stało tak ze nie zdążyłabym się wycofać zaczęłabym się krztusić czy pluć... MASAKRA...!:/ Wstyd ja nie wiem i chłopakowi też by się pewnie przykro zrobiło.. jak zaradzić..?

Gość LUCYFERUS
Sperma dobra jest. A jak :classic_cool: Moja najlepsiejsza :D🖐️

Jesli niewyobrazasz sobie to uwazajacie ja nie raz slyszalam o tym jak kobieta w takiej sytuacji nie wytrzymala napiecia i sie niestety spawiowala... jesli zdazyla do lazienki to luzik..;)

Gość pragne seksu
przestac grzeszyc --> jedyne rozwiazanie

Gość ona177
łoo to jeszcze gorzej się teraz poschizowałam, że tak powiem

Gość wwiikkttoorriiaa
Po prostu szybko lyknij, jak niedobre lekarstwo :p ja tak robię i jest ok :)

Najlepiej jest sobie najzwyczajniej w swiecie nie wkrecac ze to nie wiadomo co i lyknac, ja na miejscu faceta sadze ze czulabym sie zniesmaczona jakby po czyms takim kobieta zaczela mi pluc albo co gorsza wymiotowac hahaha:D

Gość jestes glupia smarkula
przed chwila sie zalilas,czy nie wyszlas na dziwke,a teraz mowie ze dziwka jestes,zaloz sobie slinaczek na rzepy,zeby was nie pocieklo spermy hehe

Szczerze? Ja bym puściła pawia takiego jak stąd na księżyc. A i brzydzą mnie dziewczyny, które połykają...

A ja nie wiem z czego robisz problem. Mi się nigdy nie zdarzyło mieć spermę w ustach bez uprzedzenia... Zresztą jeśli dłużej będziesz praktykowała tego typu seks to sama będziesz wiedziała kiedy facet dochodzi i się będziesz mogła wycofać, a na razie niech cię uprzedza.

Gość ona177
jestes glupia smarkula przed chwila sie zalilas,czy nie wyszlas na dziwke,a teraz mowie ze dzi**a jestes,zaloz sobie slinaczek na rzepy,zeby was nie pocieklo spermy hehe.. o spoko :) już się za taką nie uważam więc pa :) A co do reszty to macie racje, po prostu myślę, ze sam z siebie dalej mnie będzie uprzedzał.

Gość ona177
po za tym ten temat który wg Ciebie przed "chwila" zalozylam byl zalozony dwa dni temu.

polykac i nie gadac.tylko do tego sie nadajecie a i to jest dla was za trudne

Gość ona177
yyy. zjeżdżaj.. tacy faceci są naprawdę wyrzutkami tego świata.! brak szacunku .. wr.. ciekawe czy bys się sam tak zadowolił życie Ci tego.

ogarnij sie.wy jestescie od robienia laski i tyle.macie sprawiac facetowi najwieksza rozkosz a nie jakies fochowanie typowe dla cnotki niewydymki

Gość ona177
a Wy to co!?.. Zastnów się, nie uważam żebym tylko od tego była...

a my od chlapania minety.ale cos za cos.my spijamy wasze soczki a wy nie zawsze.jeszcze ta opcja spuszcenia sie sobie na brzuch.zwatpilem po prostu.

Gość Kutasek 82
Ci co uprawiaja sex oralny zachowują się jak psy, wąchają sobie dupska i smakują w najgorszych cieczach organizmu. Proponuje wam wylizać tyłki z "czekoladą" i wtedy założyć nowy topik czy wam smakowało.

Gość klacz..66
no coz.

Gość ona177
hm..to nie znaczy ze tylko do tego sie nadaje jak powiedziales.

Ona177, po prostu połknij nasienie. Nie myśl o odczuciach smakowych.

Gość jan_slask
sperma jesr OK, trzeba tylko polknac , a malolaty nie powinny sie tak bawic i tyle:)

Gość mandarynka86
dokladnie to nie jest dla mlodych hehe ja zazwyczaj zatykam nos i polykam hihi faceta toi kreci takze nie widze nic w tym zlego.

Gość coć ohydnego
ble, ble ble , ble i jeszcze 1000 razy fu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Coala po katalonsku
phi...jakbys zaczela tylko pluc czy krztusic sie to jescze maly pryszcz. gorzej jakbys puscila pawia!!!

Gość interos
Ja mojej lasce spuszczam sie prawie codziennie do ust ona sie bawi moją spermą w ustach a potem ją połyka to nic takiego a mnie to baaardzo kreci. Czasem narzeka że jest niesmaczne ale da sie to przeżyć. Proponuje faceta nafaszerować ananasem podobno wtedy sperma jest slodsza może wtedy bedzie ci łatwiej przełknąć.

Gość vcxcxe
zawsze moze sie zdarzyc tak ze facet moze cie nie zdarzyc poinformowac . sa momenty gdy facet sam sie nie spodziewa ze dochodzi .

Gość Balbinaaaaaa
Ja nie polykam. Biore do ust a poem wypluwam.Sa ludzie ktorzy sie brzydza i sa ludzie bardziej rozluznieni, nie widze w tym nic zlego.

Gość wictor kielce
najlepiej zebys z nim porozmawiała o tym jesli nie bedzie chciał z toba rozmawiac i cie z wymyśla to po poprostu powinnas mu przytrzasnac jaja rozporkiem i odejść od niego. P.S Przepraszam jesli kogoś swoja wypowiedzia obrazilem.