Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sncz...

w myśl zasady-stara miłość nie rdzewieje... a związek który mamy teraz....

Polecane posty

Gość sncz...

w mysl zasady - stara miłość nie rdzewieje... :( sytyacja jest taka... przec trzema laty poznalam niesamowitego chłopaka... delikatny, kochany, opiekunczy -ideał jakiego zwsze szukalam! ... to on otworzył mi oczy na to z kim wtedy byłam... dzieku niemu zobaczyłam,że z ówczesnym chlopakiem kompetnie nic mnie nie łączy a wrecz przeciwnie... ALE to byl okres gdzie mialam juz kupiony bilet za granice wlasnie do mojego ówczesnego chłopaka... wiedzialm ze on na mnie tam czeka... wiec pomimo placzu i wylaniu wielu lez pojechalam do niego a moj ksiaze z bajki został tu- w Pl:( ... wtedy wydawalo mi sie to najsenswonijesyzm wyjsciem z stytuacji.. przezylam z tym chlolkaiem tu raj na ziemi.. byly cudowny.. jedyne co nas wtedy polaczylo to pocalunek na dowidzenia i placz!;( wyjechalam nie bylo mnie rok.. pisalismy na gg, dzwonilismy do siebie... on powiedzial ze bedzie na mnie czekal.. ale po pol roku powiedzialam ze to nie ma sensu... :( z bolem serca ale musialam mu to powiedziec... niestety kiedy byalm tez za granica z moim owczesnym chł to było pasm gorzkich rozmow a raczej kłotnni... po roku spedzenia w niemczech przyjechalam do Pl... oczywsice uwolnilam sie od mojego owczesnego chlopaka.. i do Pl przyjechalam wolna... o 'tym' chłopku nie zapomialam... ale wspomnienia sie zamazały... jak to po takim czasie bywa.. ale TERAZ tzn w zeszlym roku poznalam niesamowitego chlopka... jestemy razem.. ideał jesli chodzi o wyglad i zachowanie... jest mi z nim niesamowicie... ale ostatnio widzialam tego drugiego.. to moje wspomienie... nie powiem serce zakuło.. :( .. .i pomyslama jakby to było.. ehhhhhhhhhh... pewnie nic nie bedzie bo mi szkoda mojego zwiazku... jak to bywa kazdy ma swoje wzloty i upadki w dłuższysch zwiazkach.. a on jest idelanym wspominiem... ktora z was ta miala?? jak sobie z tym poradzic?? :) pozdrawiam;)

Wspomnienia to wspomnienia często je idealizujemy......radze odpusć, jesli masz ksiecia z bajki na białałym koniu to nie sprawdzaj na ile mocna jest jego zbroja.

Gość sama sami
mialam zupelnie podbna sytuacje!!!! lae iwesz co- nie warto- naprawde nie warto!:) ja mam swojego ksiecia i jestem zadowwlona jak nigdy... w zyciu bym nie zaminila go na nikogo innego;*

Gość gfcdn
tez mam poniekąd podobnie, po nim zostalo wspomnienie romantycznej, ale nieszczęśliwej miłości jak z książek...