Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werazm

zycie po..

Polecane posty

jak to jest z wami po stracie kochanej osoby ????moje zycie sie zawalilo ...mam jeszcze dla kogo zyc mam corke ale zyje w cieniu

Gość zapach pomarańczy...
To jest jak krajobraz po trzesieniu ziemi. Jedynie czas pomoże i im dalej, to lepiej:) Wyjdziesz z tego, usuniesz gruzy, a jak już będzie równy i czysty teren - odżyjesz. Zaczniesz budowac od nowa dokładniej i ostrozniej, zeby się nie zawaliło. Dasz radę, poznasz nowych ludzi o innych, lepszych sercach, takich którzy ci pomogą przezyć te trudne dni. Masz córkę, Ona przezywa to bardziej niz ty, jej poswięć swój wolny czas. Życie płynie do przodu i kazdy następny dzień będzie z czasem radosniejszy.:)

Gość NoweOrangeGo
mame stracilam 22 lipca 2008. tate stracilam 23 sierpnia 2008. mama chorowala, ale do tej pory lekarzom zawsze udawalo sie opanowywac kryzysy. tata byl zdrowy w miare, mial rozlegly zawal. moje zycie runelo. pod kazdym wzgledem. duzo sie od nich wycierpialam... a teraz mi ich bardzo brak. wiele ludzi stracilam przy okazji. na to wszystko pozbylam sie narzeczonego-drania. wszystko runelo. wszystko stracilo sens. Ty masz dla kogo zyc. ja nie mam.

Gość buly
werazm - typowy przykład kobiety, która zbudowała swój świat na facecie, a gdy odszedł - to i jej świat runął. Kobity, nie podporządkowujcie swego życia pod jedną osobę! Wtedy wasze życie przy rozstaniu nigdy się nie zawali. A Ty NoweOrangeGo widzę, że silna kobitka jesteś. Tak trzymaj! 🌻

Gość ło jezusicku
NoweOrangeGo - u mnie bylo podobnie z tym, ze stracilam rowniez brata, jedyne moje rodzenstwo:( minelo kilka lat od tych wydarzen, ale wciaz tak bardzo boli:( 3maj sie ! jakos to musi byc:( zycie po istnieje, kreci sie dalej. tylko co to za zycie:(

dzieki za rady!Zone stracilem 3 lata temu corka miala 2 lata wiem ze mam dlakogo zyc o niczym innym nie mysle tylko o niej .Ale moje zycie sie zmienilo diametralnie nie potrafie sie juz cieszyc jak kiedys,unikam towarzystwa itp.Wspulczuje wszystkim co tego ;zakosztowali :zostaje taka wielka pustka i nie zapelni sie juz nigdy