Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaaaaaaaaaaa

Bardzo wazne pytanie???

Polecane posty

Gość andziaaaaaaaaaaaa

Czy dziewczynie wypada zadzwonic do bylego chlopaka???? pogadac o wszystkim i o niczym i -to najwazniejsze- miec nadzieje, ze zaproponuje spotkanie;-) Co o tym sadzicie? juz nawet nie wgłebiajac sie w temat kiedy sie rozstaismy? dlaczego? czy on kogos ma?? itd...... ciekawi mnie czy tak po prostu byłej dziewczynie wypada zadzwonic do faceta?!!

Gość gdzie twoja godnosc
nie wypada

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Nie jest zalogowany na NK;( A godnośc...........choleraaa-na chwile odloze ja na bok;-)

no to moze napisz sms no skoro masz jego nr.................ale takie "odgrzewane" znajomosci raczej dobrze nie rokuja na przyszlośc:(

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Wiem, ze raczej nic z tego nie bedzie, ale nie moge bez niego zyc-a mam juz 27 lat- zaden inny facet mnie nie interesuje. Postanowiłam, ze na dobry poczatek rozmowy wymysle jakis pretekst-aby wygladało, ze dzwonie w jakiejs sprawie- na poxniejsza rozmowe nie mam pomyslu. Oprócz co słychac? nic innego nie przychodzi mi do glowy. Zdaje sobie spraawe z tego, ze jest to poroniony pomysl, ale moze watro spróbowac;-( Jak sie nie uda-to znowu bede tutaj jakies glupoty wypisywac;-( a jak wszystko sie powiedzie po mojej mysli-to bede najszczesliwza kobieta pod słoncem;-)

Gość Judyta21
ja tez mam taki dziwny problem ..nie moge zapomniec o chlopaku z ktorym sie rozstalam a kolo mnie 2 sie kreci a ja ich wcale nie widze tylko tego jednego co byl dla mnie nie dobry i nadal chce z nim byc ,chce znow sie z nim spotykac ja nie wiem co ze mna sie dzieje gdzie moja godnosc sie podziala..bo ja zawsze go zaczepiam o rannny

raczej odpuść sobie i uwierz że takie podchody nie mają sensu tylko się pogrążysz w swoim cierpieniu a czas wszystko wyleczy :)

raczej odpuść sobie i uwierz że takie podchody nie mają sensu tylko się pogrążysz w swoim cierpieniu a czas wszystko wyleczy :)

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Widze, ze nie tylko ja mam taka poplatana sytuacje;-( Mam wrazenie, że stoje nad przepascia i nie moge sie cofnac......a to oznacza tylko deno ś.....!!??? ;(

Gość a ile czasu
minęło od rozstania?????????

Gość a ile czasu
czy warto rozdrapywać stare rany?

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Hmm... jesli chodzi o czas to jest dosc skomplikowane....ale w sorocie to rozstalismy sie rok temu...........ale 2 miesiace temu sam do mnie przyjechal tylko, ze bylam na wakacjach wiec sie nie spotkalismy. Zadzwonilam do niego-romowa troche sie nie klieiła-i obiecał (choc wcale tego nie oczekiwałam) ze jeszcze sie spotkamy. Czekalam 2 mce i nic, juz mnie skreca wiec wpadalam na szatanski pomysl aby zadzwonic;-(

Gość Judyta21
To nie jest takie proste zapomniec ,nie umiem juz nawet zaangazowac sie i sprobowac z innym ,,ja ciagle widze tylko jego ..taka straszna tęsknate ze szok chce znow byc z nim nie wiem czy on o tym wie ale pewnie tak:-(

Gość hougeee
to bardzo wazne w jakich okolicznosciach sie rozstaliscie

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Judyta21.......witam w klubie;) mamy podobna chorobotworcza sytuacje;-(

Gość Judyta21
andziaaaaaaaaaaaa no tak jestesmy w tym samym klubie:D eh te chlopy co oni z nami wyprawiaja z naszymi duszami:-(

Gość andziaaaaaaaaaaaa
Judyta21 - zadzwoniłabys do swojego ex? zrobilas to juz kiedys? odwazylabys sie? Twoim zdanem to uwłacza naszej godnosci??

Gość Judyta21
Ja nie dzwonie ale sama pierwsza smsy wysylam to odpisywanie jego to mi sie wydaje takie wymuszone z grzecznosci:-( ale on to nie byl nigdy taki ,,romantyczny,,taki bardziej malo starajacy sie:-(

Gość andziaaaaaaaaaaaa
W miom bylym tez romantycznoscu próżno szukac i tez nigdy sam nie zadzwoni.....ale mimo to i tak go kocham- jestem w beznadziejnej sytuacji. P.S Twój to chociarz na sms-y odpisuje, moj tylko je odczytuje i pewnie uwuwa(dlatego sms-ów nie pisze)- sama juz nie wiem czy umie? czy ne chce? Jak go znam to obstawialabym to pierwsze;-(

Gość i co postanowilas
autorko ? wiesz mi sie wydaje ze i tak to zrobisz- i tak do niego zadzwonisz. tutaj szukasz tylko potwierdzenia ze to dobry pomysl, mimo ze ludzie pisza Ci inaczej... hmm sama kiedys zwracalam sie tu z takimi pytaniami i tez dostawalam takie odp. I dobrze, bo to odciagalo mnie od tego... do czasu... wedlug mnie sprobuj, bo bedzie to w Tobie i tak siedzialo, nie pozbedziesz sie szybko tego zamiaru. Przekonasz sie na wlasnej skorze i albo bedzie porazka albo cos sie zmieni na lepsze:) powodzenia 🌼