Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWUSIA 4444

DLACZEGO MI SIE TAK NIE UKLADA?

Polecane posty

Gość EWUSIA 4444

Zastanwiam sie co ja takiego zlego zrobilam, ze mi sie tak w zyciu jak narazie nie uozylo? ... Dzisiaj zobaczylam jak moj byly facet dodal ops do zdiecia swojej ex ex .. myslalam ,ze miz zalu serce peknie .. Nie jestesmy ze soba 3 miesiace :( Dlaczego ja mam tak zle? dlaczego zamiast napisac do mnie cokolwiek daje opisy jej? przeciez to podobno mnie kochal nie ja ... :(

Gość NoweOrangeGo
mozemy zrobic licytacje ktorej z nas sie bardziej nie uklada - i sorry, ale ja wygram (http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3848604) a co ja takiego zrobilam w zyciu??? NIC nie jestescie razem i wiem, ze chcialabys, zeby umieral z tesknoty... ale on najwyrazniej swietnie sie bez Ciebie bawi. zacznij sie rownie swietnie bawic bez niego. tez mozesz miec powalajace opisy na gadu, tez mozesz sie swietnie bawic. nie pokazuj, ze tesknisz. nie dawaj mu tej satysfakcji. wiesz, moj narzeczony posuwa inne panny po smierci moich rodzicow i co? tak mial kochac, zenic sie chcial!!! wiem, ze boli. ale nie dawaj mu satysfakcji. zacznij sie realizowac w zyciu. wyznacz sobie jakis maly cel. skup sie na jego realizacji. i pomysl, ze gdy bedzie chcial do ciebie wrocic, to sie nie zgodzisz. czemu mialabys sie godzic? przeciez jego milosc taka najszczersza nie mogla byc, skoro tak szybko znalazl sobie inna opcje. walcz o siebie.

Gość NoweOrangeGo
uscislajac: moj EX narzeczony - to bardzo istotna poprawka. od 23 lipca to moj EX i niech juz tak zostanie na zawsze.

Gość rozumiem ze to ciezkie
tez przezywalam takie chwile w zwiazku z moim ex, ale z zadnym juz tego nie rpzezywam, nie warto, sa ludzie ktorzy maja wieksze problemy, niz opisy do zdjecia ex.. moze jakies choroby, bezsenowna smierc, katowanie? moje wszytskie przyjaciolki sa juz mezatakmi maja dzieci itd, ostatnio nawet gadalysmy i mowily, ze to ironia, bo ja gdziekolwiek bym nie poszla, kogos poznawalam, itd, kogos mialam...one poznaly raz i sa szczesliwe, a ja ? skacze z kwiatka na kwiatek nie z wlasnej winy, mialam juz cpuna, zlodzieja i damskiego boksera, a pozniej klamce klamce ktory zlamal mi serce do konca... zyje i nie jecze, widocznie tak mialo byc, widocznie facet nie byl warty zachodu, wyplakalam sie, ale w zyciu nie pisnelam slowa, ze jest mi tak zle faktycznie duzo w zyciu przeszlas, no szok!

Gość EWUSIA 444
Moim zdaniem wiele przeszlam , chlopak ciagle palil trawe a ja dla niego wyjechalam bardzo daleko zostawiajac tu wszystko w Polsce.. CZasami mnie zbil mowiac ze to moja wina bo go tak irytuje przepraszal a ja dalej wpatrzona w niego jak w obrazk Nie widze go 3 miesiace , 2 tyg temu zadzwonil , ze dalej kocha , teskni, a ja szczesliwa ze moe chce mnie z powrotem ale widocznie tak nie jest i znowu klamal , oszukiwal, a ja durna naiwna uwierzylam :(

Gość NoweOrangeGo
Euwsia 4444 napisałaś: "CZasami mnie zbil mowiac ze to moja wina" no to teraz powiem Ci dlaczego masz tak źle, biedactwo, dlaczego Ciebie to spotyka: NA WŁASNE ŻYCZENIE MASZ DOKŁADNIE TO, NA CO SAMA SIĘ ZGADZASZ przemyśl to i wyciągnij wnioski.